Connect with us

Revistateo.ro

Poziţii sexuale pentru cei pe grabă 2

Stiri

Poziţii sexuale pentru cei pe grabă

Timpul este marele duşman al secolului în care trăim, fie că este vorba despre distracţie, muncă sau timp petrecut cu persoana iubită, niciodată nu este suficent. Iată care sunt cele mai interesante poziţii sexuale pentru cuplurile care nu au timp şi sunt mereu pe fugă.

1.Poliţistul. Este o pozitie foarte apreciată de ambii parteneri de cuplu, el trebuie să îşi lipească partenera de perete şi să se joace cu ea. Sprijinită de perete, partenera nu trebuie decât să se lase pe mâinile iubitului, care ştie ce face.

CITEŞTE ŞI: UITE CE POZIŢII SEXUALE ÎŢI GARANTEAZĂ ORGASMUL MULTIPLU

2. Câinele rapid. Este vorba de fapt despre una dintre cele mai cunoscute poziţii ssexuale: doggie style, uşor modificată. Ambii parteneri stau în picioare, bărbatul în spatele femeii. Aceasta se apleacă, iar el începe penetrarea. Este o poziţie preferată atât de bărbaţi, cât şi de femei, deoarece stimuleaza punctul G şi ofera o privelişte nemaipomenită pentru el. În plus, puteţi modifica uşor adâncimea sau unghiul de penetrare. Cu cât femeia se apleacă mai mult, cu atât penetrarea va fi mai adâncă.

3. Dansul săltăreţ. O altă poziţie excelentă pentru atunci când vă grabiţi este aceasta. El stă pe canapea sau pe un fotoliu, iar ea se asează deasupra, cu picioarele în jurul mijlocului lui. Din această poziţie ea începe să se mişte în sus şi în jos din ce în ce mai repede, până când ajung amandoi pe culmile plăcerii împreună.

4. Actorul grăbit. Este una dintre acele poziţii sexuale destinate sexului oral. Femeia stă cu şezutul pe podea, sprijinindu-se în mâini, uşor aplecată pe spate, în timp ce bărbatul stă în picioare, cu picioarele uşor depărtate, deasupra feţei femeii. Din această pozitie femeia este cea care are tot controlul asupra mişcărilor.

Sursa foto: mrscottyl.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top