Connect with us

Revistateo.ro

povestea-mea

Inedit

Povestea mea: „Cand primul dintre ei s-a apropiat prea tare de mine, am inceput sa plang…”

Eram convinsa ca am o slujba buna, ca o sa merg in vacante si, desigur, ca o sa am un iubit pe care o sa il ador si care o sa ma adore. Credeam ca voi deveni avocat si toti din preajma ma incurajau: mama, tata, diriginta, profesoara de romana pe care o iubeam, prietena mea din copilarie….

Dar am 25 de ani, arat de vreo 35, nu mai am un dinte in fata si tocmai m-am despartit de cel mai slinos client din ultima luna. Mi-am amintit cat de mult imi placea sa scriu cand mi-au venit in minte cuvinte despre el… Despre mirosul lui de carne stricata, despre mainile lui ca niste pietre si privirea aia moarta si gura ingrozitoare cu care imi spunea obscenitati… Si atunci m-am hotarat sa iti spun tie, Teo, povestea mea. Poate, cine stie, va fi de folos cuiva vreodata.

Treceam intr-a XII-a si vacanta era planuita cu totul: terminasem cu note mari, imi propusesem sa citesc niste carti si sa mai lucrez putin la materiile de bac si, in rest, numai relaxare: sa merg la mare, la munte, la concerte si pe oriunde ar mai fi fost de mers cu gasca.

Citeste si: Scrisoarea unei prostituate către o soție înșelată!

Citeste si: Scrisoarea unei femei indurerate. Cate poate duce un om?

Eram la mare, ai mei ma lasasera cu gasca mea, cand l-am cunoscut pe Valentin. Stii sentimentul acela tampit cand ratiunea iti dispare? Avea aproape 30 de ani, dar era foarte cool. Era tot timpul in preajma mea. Ma facea sa rad si sa ma simt unica. Imi spunea ca, daca as fi doar un pic mai mare, mi-ar face avansuri…

Intr-o seara, varsta mea nu l-a mai impiedicat. Se intunescase si ramaseseram doar noi pe plaja. In prima jumatate de ora, s-a purtat aproape ca de obicei, dar simteam in aer cum urmeaza sa faca pasul urmator… Si, deja, imi doream si eu asta. A fost primul barbat cu care am facut dragoste si a fost perfect. N-am avut nevoie de mult timp ca sa nu imi mai pot imagina nicio zi din viata fara el. Sigur, am observat ca bea cam mult… si in fiecare seara… Dar nu mi se parea nimic in neregula.. Cand mi-a propus sa lasam gasca unde era, sa ne urcm doar noi doi in masina si sa mergem cateva zile unde vedem cu ochii, mi s-a parut cea mai mare dovada de iubire. Nu le-am spus prietenilor tot planul. Le-am zis doar ca plecam sa ne plimbam. Si ca imi inchid cateva ore telefonul, sa nu isi faca nimeni griji…

Citeste continuarea pe pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top