Connect with us

Revistateo.ro

Marturia unei SCLAVE SEXUALE 1

Stiri

SOCANT: Marturia unei SCLAVE SEXUALE – „Am fost violata de 43.000 ori!”

Marturia unei sclave sexuale face inconjurul lumii dupa ce aceasta i-a povestit papei Francisc cum a fost violata de peste 43.000 ori.

Karla Jacinto are o poveste de viata incredibila si nimeni nu ar vrea sa fie in locul ei. Aceasta a povestit cum a fot obligata sa se prostitueze in fiecare zi, timp de patru ani si spune ca a fost violata in aceasta perioada de 43.200 de ori. Femeia a povestit papei Francisc cum a fost pusa sa intretita relatii sexuale cu pana la 30 de barbati pe zi.

Aceasta si-a spus povestea trista in fata papei la Vatican, unde a povestit ca abuzurile sexuale la adresa ei au inceput pe cand aceasta avea doar 5 ani, atunci cand o ruda a profitat de ea.

La 12 a cunoscut un barbat cu 10 de ani mai mare ca ea si a crezut ca si-a intalnit dragostea. A ales sa fuga cu el in lume sperand la o viata mai buna, dar s-a trezit intr-un adevarat cosmar.

„Am stat impreuna trei luni si ma simteam minunat. Nu duceam lipsa de nimic, imi facea toate poftele, dar dupa acea perioada minunata mi-a spus ca de fapt este proxenet si m-a invatat ce ar trebui sa fac pentru a-i face rost de bani”, a povestit Karla Jacinto.

CITESTE SI: Scrisoarea unei prostituate către o soție înșelată!

CITESTE SI: POVESTE INCREDIBILĂ: A devenit mai fericită în timp ce își urmărea soțul infidel

„Incepeam programul la 10 dimineata si terminam mereu undeva spre miezul noptii. Plangeam de fiecare data cand eram violata, iar el imi spunea ca trebuie sa fac asta in continuare fara sa mai plang. La 15 ani am nascut si un copil, insa l-a luat de langa mine si l-am mai vazut tocmai dupa un an”, a continuat aceasta.

„Unii barbati incepeau sa rada cand ma vedeau ca plang. Trebuia sa inchid ochii pentru a nu mai vedea ce imi fac, pentru a nu mai simti nimic. In momentul in care un client mi-a lasat o urma pe gat si cel care ma obliga sa ma prostituez a vazut-o a inceput sa ma bata cu un lant peste tot corpul. A inceput apoi sa ma bata cu pumnii, m-a tras de par, m-a scuipat si tot atunci m-a ars cu fierul. I-am spus ca vreau sa plec si el m-a acuzat ca m-am indragostit de acel client. Mi-a spus ca sunt o femeie usoara!”, a mai spus Karla.

Femeia a fost salvat datorita unei operatiuni ample de capturare a proxenetilor si de eliberare a femeilor tinute cu forta si obligate sa se prostitueze.

Povestea Karlei arata o realitate brutala cu care se confrunta nu doar doar anumite state, ci este un adevarat fenomen global.

Multe femei, unele foarte tinere, sunt pacalite de barbati (mai ales cele din mediul rural) si li se promite o viata fara griji, departe de greutatile de acasa. Multe dintre ele fug de acasa fara a sta prea mult pe ganduri, insa ajung sa regrete gestul facut pentru tot restul vietii.

Sursa foto news.vice.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top