Connect with us

Revistateo.ro

Caz uluitor in Iran. Un tanar pe nume Wahid a luat-o de nevasta pe femeia pe care a violat-o

Inedit

Caz uluitor in Iran. Un tanar pe nume Wahid a luat-o de nevasta pe femeia pe care a violat-o

Presa iraniana relateaza un caz scandalos. Un tanar de 22 de ani pe nume Wahid a fost condamnat la moarte anul trecut pentru ca a violat-o pe fetita vecinului sau, in varsta de 16 ani.

Un barbat iranian pe nume Wahid a fost condamnat anul trecut la moarte pentru o fapta revoltatoare. Tanarul de 22 de ani a abuzat-o sexual pe fiica vecinului sau, in varsta de doar 16 ani.

Nunta in loc de moarte

Legile din Iran sunt foarte aspre cu violatorii, la fel si cu femeile care sunt acuzate de adulter. Tribunalul a ratificat condamnarea la moarte, iar dupa aceea mama victimei a facut un apel neasteptat in fata judecatorilor.

Daca Wahid se casatorea cu fiica ei si ii cumpara un apartament in valoare de 125 de milioane de euro, aceasta retragea plangerea. De asemenea, mama fetei ii cerea lui Wahid sa fie un sot responsabil, sa aiba grija de fata ei pana la sfarsitul vietii. Doar in acest mod barbatul putea scapa de condamnarea la moarte.

Wahid a inceput sa planga si a acceptat imediat acordul, la fel si judecatorul care avea in fata acest dosar. Totodata, Wahid trebuia sa jure in fata instantei ca nu a acceptat propunerea doar pentru a scapa de pedeapsa capitala. Wahid le-a spus magistratilor ca o iubeste sincer pe fata si va fi un sot bun pentru tot restul vietii.

CITESTE SI: CAZ SOCANT. Violata de 110 barbati in 22 de ore, la 14 ani. De ce s-a simtit tanara „ca o eroina”

Cu toate ca a scapat de moarte, tanarul trebuie sa stea doi ani in puscarie. Dupa cei doi ani petrecuti pentru viol, acesta va putea cere eliberarea conditionata. Motivul pentru care va fi eliberat este participarea la propria lui nunta, scrie presa iraniana.

1 Comment

1 Comment

  1. Wasea

    2017-01-02T12:23:08+02:00 at 2017-01-02T12:23:08+02:00

    Precis 125 milioane de euro valoreaza apartamentul?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top