Connect with us

Revistateo.ro

Povestea lui Nicole Sedgebeer si prejudecatile fata de oamenii strazii

Inedit

Povestea lui Nicole Sedgebeer si prejudecatile fata de oamenii strazii

Povestea lui Nicole Sedgebeer a facut inconjurul lumii. Din patania femeii are toata lumea ceva de invatat. Tanara a pierdut trenul care trebuia sa o duca in orasul natal si nu stia ce sa faca. Pana la urmatorul tren trebuia sa astepte ore bine, caci venea abia in dimineata urmatoare.

Salvata din disperare de un om al strazii

Cladirea garii era inchisa, iar in preajma nu exista niciun motel unde sa se poata caza. Avea sa petreaca noaptea in gara. A inceput sa planga si era disperata. Ii era frica sa se indeparteze de gara pentru ca se astepta la orice. Sa se plimbe noaptea pe strazi nu era cea mai buna varianta pentru o femeie. Tanara de 21 de ani l-a vazut apoi pe Mark, un om al strazii care statea in zona garii.

Barbatul era linistit si binevoitor. In momentul in care s-a apropiat de ea, fata s-a speriat si nu a fost foarte comunicativa. Barbatul i-a explicat pe un ton calm ca nu ii va face nimic si i-a povestit care sunt cafenelele deschise pana dimineata urmatoare cand urma sa ia trenul spre Euston.

A dus-o pe Nicole intr-o cafenea, i-a spus sa stea acolo dupa care s-a intors la activitatile lui. Impresionata de gestul barbatului, Nicole si-a facut un selfie cu el si a postat un mesaj emotionant pe Facebook, noteaza independent.co.uk.

CITESTE SI: Cesia Abigail a angajat un om al strazii la restaurantul ei. Ce s-a intamplat dupa doua saptamani

„Acest om pe care am vrut sa il evit a reusit sa ma ajute si sa ma faca sa realizez niste lucruri. Mark, esti un om special si promit sa nu mai privesc cu dispret oamenii care nu au adapost”, a scris Nicole pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top