Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

POVESTE EMOTIONANTA. Revedere de Craciun cu mama: „Fiule, ce ai incaruntit!”

Dumitru nu a vazut-o pe mama lui de mai bine de 5 ani. Mutat departe de casa, la Bucuresti, acesta a muncit din greu in tot acest timp, chiar si de Sarbatori. Pentru prima oara dupa 5 ani de zile, a avut doua zile libere la dispozitie sa isi vada mama, de Craciun.

Scrisoarea emotionanta a lui Dumitru:

„Cat eram la Sebes, o vedeam pe mama zi de zi. Mutat in 2010 in Capitala, abia ca am mai reusit sa am timp de mine. Ieri am ajuns in sfarsit la Sebes, ca sa prind Ajunul si prima zi de Craciun cu mama si matusile mele. Ma asteptam sa o vad mai batrana, mai slabita, caci mereu se plangea ca e grea viata ei fara mine.

Prima ei reactie cand m-a vazut a fost: Dumitru, ce ai incaruntit! Nu stiam ce sa ii raspund. Nu stiam ce sa zic pentru ca mama mea arata la fel ca acum 5 ani. Atunci mi-am dat seama ca eu eram cel care ma schibasem si nu e vorba doar despre fizic.

Apoi, mama mi-a povestit ca nu sunt deloc fericit si asa era. Putea sa imi citeasca pe fata toate necazurile pe care le am. Mi-a spus ca m-am cuibarit in munca si nu mai am viata. Ca nu mai sunt fiul ei, acela care eram cand m-am mutat, plin de iluzii, de sperante.

CITESTE SI: Poveste EMOTIONANTA: 3 surori diagnosticate cu cancer, dupa ce mama lor a invins boala

CITESTE SI: POVESTE EMOTIONANTA. Un copil de 6 ani, catre tatal lui: „Bate-ma pe mine, DAR NU DA IN MAMI!”

„Cand ai plecat de aici, fatu’ meu, erai tare plin de viata. Nu mai ai vlaga. De cate ori te-am sunat si te-am chemat la Sebes ti-am zis ca numai doua zile de ii sta aici o sa iti mai aerisesti capu’ cela. Da’ nu m-ai ascultat niciodata.

Tot timpul cand te-am sunat ai zis ca esti fericit, ca ai de munca, ca nu iti mai vezi capul de lucru. Mai, Dumitru, vrei sa ajungi inaintea mea in mormant? Ce vrei tu de la viata ta? Esti fericit?”, l-a lasat perplex mama lui Dumitru pe bucuresteanul din Sebes.

Aceasta a fost o adevarata lectie de viata pe care a primit-o fiul carunt de la mama la fel de joviala si inteleapta ca acum 5 ani. Nu-i asa ca revederile de Craciun ne invata o serie de lucruri despre noi?

Sursa foto: SHutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top