Connect with us

Revistateo.ro

Te intrebi daca poate fi grozava iubirea dupa ce treci printr-un divort? Specialistii vin cu raspunsuri care te pot ajuta.

Cuplu

Poate fi grozava iubirea dupa ce treci printr-un divort?

Divortul aduce numeroase sentimente, care pot fi coplesitioare uneori. In urma unei experiente de acest gen, multe persoane isi pot pierde increderea in iubire. Totusi, daca isi ofera sansa de a se indragosti din nou, dupa ce trec printr-un divort, atunci pot avea parte de o relatie mult mai buna decat cea anterioara. De ce se intampla lucrul acesta? Sa vedem care sunt explicatiile oferite de specialisti.

Poate fi iubirea grozava dupa divort?

Dupa un mariaj cu un deznodamant nefericit, multora le-ar putea fi teama sa se indragosteasca din nou. Nu se mai gandesc la o alta relatie. Incep sa creada ca toti ceilalti sunt la fel, deci si urmatoarele relatii vor avea acelasi final neplacut. Totusi, lucrurile nu sunt deloc asa.

Sunt multi care sustin ca, dupa un mariaj nereusit, cel de-al doilea este unul fericit. Motivele sunt mai multe. Printre ele se numara faptul ca apar noi reguli. Iubirea este diferita la 20, 30 si 40 de ani. Pe parcurs apar noi reguli, pe masura ce inveti unele lucruri. Daca, spre exemplu, in alte relatii simteai ca nu esti apreciata, poti lua masuri in noua relatie. Odata cu inaintearea in varsta apar alte prioritati, pasiuni, dorinte, scopuri. Devii o alta persoana, te redescoperi, deci vei avea si reguli noi, si, bineinteles, alte asteptari din partea unui partener de cuplu.

Este ideal sa iti schimbi modul de a gandi. Astfel, relatiile pe care le vei avea dupa divort vor fi mult mai frumoase si nu vor avea final nefericit. O casnicie nefericita isi poate lasa amprenta asupra modului in care gandesti. Te lasa fara puteri, iti schimba modul de a gandi. Poate nu vei mai fi la fel de pozitiva ca inainte. Insa, nu uita ca nu toti oamenii sunt la fel, iar daca unul te-a dezamagit nu se va intampla acest lucru de fiecare data. De asemenea, nici relatiile nu sunt identice. fiecare este unica, la fel ca cei doi parteneri.

Daca iti vei oferi sanasa sa iubestui din nou, vei descoperi ca poti avea incredere in partenerul de viata. Vei simti ca poti fi vulnerabila in prezenta lui, iti poti deschide sufletul. Poate fi mai dificil la inceput, insa odata ce simti ca poti avea incredere, vei observa ca de data aceasta totul este altfel, intr-un sens bun, bineinteles. Se va crea o anumita legatura intre voi, o conexiune care va face totul sa para mult mai profund.

Articole pe aceeasi tema:

5 sfaturi picante pentru un cuplu perfect

9 tipuri de cuplu si provocarile lor in iubire. Tu in care te incadrezi?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top