Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Planta care înlocuiește sarea și piperul scoate paraziții din corp

Există o plantă care acționează mai puternic decât un medicament. Este de fapt o iarbă aromată care dă savoare mâncărurilor și poate funcționa în tratarea și prevenirea anumitor afecțiuni.

Tarhonul are proprietăți magice

Este vorba despre tarhon, despre care ai auzit cu siguranță, condiment care găsește în mai toate magazinele.

Tarhonul are în compoziție flavonoide și uleiuri esențiale, dar și o serie de minerale și vitamine de care corpul are nevoie pentru sistemul imunitar.

Tarhonul este recomandat în fitoterapie pentru că are în compoziție mulți antioxidanți. Poate preveni mai multe tipuri de cancer și este foarte bun pentru persoanele care au dificultăți de concentrare.

Tarhonul este recomandat în special femeilor cărora le e frică de semnele îmbătrânirii, căci previne îmbătrânirea prematură.

Tarhonul poate fi consumat pentru uz intern sub formă de ceai, cu lămâie și puțin zahăr. Ai nevoie de o linguriță de frunze mîcinate la 250 de mililitri de apă caldă.

Lasă ceaiul 20-25 de minute la infuzat și vei vedea efectele imediat. Este indicat și pentru curățarea organismului de paraziți. Aceștia vor fi eliminați în mod natural.

În urma unor cercetări recente realizate de oamenii de știință spanioli, s-a ajuns la concluzia că tarhonul calmează durerile cauzate de artrită.

CITEȘTE ȘI: Efectul secundar al tratamentului cu paracetamol, la care nimeni nu se astepta!

Cum sa Te Protejezi Impotriva Ciupercilor de Piele

I se poate intampla oricarei femei! Iata de ce a ajuns aceasta tanara la un pas de moarte

Alimente pe care să nu le reîncălzești

Dieta pentru hipotiroidie: Slăbești până la 20 de kilograme într-o lună

Acest bărbat şi-a băut toată viaţa cafeaua cu sare. Abia după moartea lui, soţia a aflat că a făcut asta pentru ea

Pune într-un borcan 3 pumni de frunze de tarhon și acoperi cu 500 de mililitri de oțet de mere. Frunzele trebuie mărunțite când sunt puse în borcan.

Se lasă o săptămână la macerat apoi e indicat să filtrezi compoziția. Consumă aproximativ 50 de mililitri din această licoare magică înainte de fiecare masă principală și vei preveni afecțiunile arterelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top