Connect with us

Revistateo.ro

Caz șocant. A aflat că are paraziți în corp după ce s-a uitat la genunchi

Inedit

Caz șocant. A aflat că are paraziți în corp după ce s-a uitat la genunchi

Un caz șocant a fost dezvăluit recent de presa americană. O femeie de 45 de ani din Pennsylvania a observat câteva iritații roșii care i-au apărut peste noapte pe genunchi. S-a dat repede cu o cremă anti-iritații pe care o avea prin casă, iar după aceea a așteptat să se întâmple o minune.

A aflat că are paraziți în corp după ce și-a observat genunchii

Au trecut câteva ore bune, iar iritațiile se înmulțeau. Umflăturile creșteau de la o oră la alta, motiv pentru care s-a suit în mașină și a mers direct la Urgențe.

Femeia i-a povestit medicului că nu a făcut nimic neobișnuit, că abia s-a întors dintr-o vacanță din Caraibe. Această informație a fost suficientă pentru medic încât să înceapă niște investigații amănunțite. După mai multe radiografii, doctorul a descoperit că în corpul ei sălășluiesc mai mulți viermi și paraziți.

Femeia a descoperit că sursa infecției era una neobișnuită. Acești paraziți afectează numai pisicile și câinii. Cazul acestei femei a atras atenția comunității științifice, despre el scriindu-se în prestigiosul „The Journal of Emergency Medicine”.

CITEȘTE ȘI: Legatura dintre papiloame si paraziti

CITEȘTE ȘI: Remedii naturiste pentru a combate parazitii intestinali

Din fericire, americanca s-a vindecat complet după ce a luat medicamente anti-paraziți împotriva infecției cu larva migrans. Viermele responsabil e din specia Ancylostoma braziliense sau Ancylostoma caninum. Viermii intră sub piele și pătrund în intestinul mare, acolo unde își depun ouăle, după care inundă întreg organismul. Femeia a avut noroc că a depistat la timp cauza iritațiilor sale, altfel ar fi murit, notează Newsiosity.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top