Connect with us

Revistateo.ro

PIESELE ESENTIALE pentru garderoba unei femei

Stiri

PIESELE ESENTIALE pentru garderoba unei femei

Atunci cand merg la cumparaturi, femeile sunt tentate sa achizitioneze haine care le atrag atentia in mod special sau care considera ca le sunt de folos. Este important sa nu arunci banii pe lucruri care vor aduna praful in dulap. Nu e necesar sa ai rafturile pline cu haine care mai de care mai pompoase. E suficient sa detii cateva piese de rezistenta in garderoba ta, pe care sa le poti mixa astfel incat sa obtii look-ul potrivit pentru orice ocazie. Descopera care sunt piesele esentiale pentru garderoba unei femei trebuie sa detii!

O pereche de jeansi clasici, albastri, cu o croiala simpla si dreapta pot fi de partea ta la orice ocazie. Ii poti purta cu tocuri tip stiletto si o camasa animal print pentru un look exotic, sau cu pantofi sport si un top colorat atunci cand vrei sa fii lejera.

O camasa alba trebuie sa fie nelipsita din garderoba unei doamne. Te va ajuta de fiecare data cand trebuie sa adopti o tinuta mai formala, sau ori de cate ori se iveste vreo intalnire neprevazuta.

In dulapul tau trebuie sa se regaseasca musai o fusta maxi. Este lejera si o poti purta la diverse ocazii. Cu o bluza, un tricou sau o vesta din denim vei avea un outfit minunat.

Nu uita de pantofi! Pe rafturile tale ar trebui sa fie o pereche de tocuri stiletto, care sunt in mare voga si se pot purta cu blugi, fuste, rochii si pantaloni eleganti. Alege o culoare neutra. Niste tenesi si o pereche de pantofi oxford si dulapul tau cu incaltaminte are toate elementele de baza.

Insa cel mai important accesoriu vestimentar ramane rochia neagra. Fie ca vrei una lunga, una scurta, din catifea sau din matase, trebuie sa detii asa ceva. Este eleganta suprema si mereu vei face impresia cu o astfel de piesa. Nu se demodeaza niciodata, iti subtiaza silueta si iti da un aer misterios. Mai aveti ceva de adaugat?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top