Connect with us

Revistateo.ro

Află cum să speli corect blugii. sunt trucuri simple și eficiente de care ai putea ține cont pentru a te asigura că îi păstrezi în cea mai bună formă.

Stil de viata

Cum să speli corect blugii

Iată cum să speli corect blugii. Sunt trucuri simple și eficiente de care poți ține cont. Află despre ce este vorba și ce trebuie să faci.

Cum să speli corect blugii

1. Blugii trebuie să fie spălați mai rar. Dacă vei splăla blugii des, atunci culoarea lor nu va mai fi la fel de puternică. De aceea trebuie să îi porți de aproximativ zece ori înainte de a-i pune în mașina de spălat. Dacă nu ai timp să speli foarte des, atunci vestea bună este că blugii nu ar trebui să fie spălați de prea multe ori. Asta pentru a se evita pierderea culorii acestora.

2. Ar trebui să folosești apă rece atunci când speli blugii. Este indicat să se folosească apă rece atunci când sunt spălați blugii. În plus, este bine ca blugii să fie întorși pe dos în momentul în care se aplă. Acest truc te ajută să menții pentru mai mult timp culoarea intensă a acestui obiect vestimentar.

CITEȘTE ȘI: Blugii skinny, periculosi?

CITEȘTE ȘI: De ce au blugii capse la buzunare, care formeaza un triunghi

3. Pune sare în apă. Trucul acesta este eficient. Este bine să respecți această regulă atunci când speli blugii pentru prima dată. Pune două lingurițe de sare în apă atunci când speli blugii pentru prima dată. Astfel vei ajuta culoarea acestui obiect vestimentar să se stabilizeze cât mai bine în țesătură.

4. Este bine să speli blugii de mână. De asemenea, un alt truc eficient de care poți ține cont este acesta. De fiecare dată când timpul îți permite, încearcă să speli blugii de mână. Este o modalitate prin care te asiguri că acest obiect vestimentar va rămâne mai mult timp la fel ca atunci când l-ai cumpărat.

Ai putea ține cont de aceste trucuri simple atunci când speli blugii. Așa se spală corect și te asiguri că îi păstrezi cât mai mult timp în cea mai bună formă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top