Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa-ti faci cel mai tare accesoriu din blugi. VIDEO

Stil de viata

Cum sa-ti faci cel mai tare accesoriu din blugi. VIDEO

Ai o pereche de jeansi pe care nu o mai porti? Ar fi cazul sa te gandesti serios ce poti face cu pantalonii inainte sa ii arunci.

Cum iti faci cel mai tare accesoriu din blugi

Ii poti remodela adaugand accesorii pe ei sau ii poti franjura dupa gusturile tale, insa niciodata nu te-ai fi gandit la transformarea acestora intr-o ‘zadie’ cu buzunare.

Tanara din acest videoclip a revolutionat stylingul cu aceasta idee incredibila. Filmuletul in care isi transforma blugii intr-un accesoriu extrem de util, mai ales cand nu are chef sa poarte posete sau genti grele cand are nevoie de cateva ustensile la indemana, a fost vizionat de peste 10 milioane de persoane din intreaga lume.

Ideea este simpla. Trebuie sa tai partea de sus, din fata a blugilor, unde se afla incheietura. E important ca pantalonii tai sa aiba un nasture pentru a-i putea lega dupa aceea. Dupa aceea, taie partea din spate cam cat ar acoperi zona fundului.

CITESTE SI: Cat de des trebuie sa cureti lucrurile din casa. In cazul blugilor vei avea o surpriza

La final, tot ce trebuie sa faci este sa legi la spate accesoriul facut de tine cu partea dorsala a blugilor in fata. Daca nu te-ai lamurit cum sta treaba, imaginile de mai jos iti vor fi de cel mai mare ajutor:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top