Connect with us

Revistateo.ro

Piept de pui picant cu spanac

Pui

Piept de pui picant cu spanac

Iata cea mai delicioasa reteta de vara: piept de pui picant cu spanac. Uite ce greseala fac toate gospodinele cand prepara mancare cu spanac.

Cea mai mare greseala in prepararea spanacului consta in faptul ca este gatit excesiv. Aceasta verdeata delicioasa nu trebuie preparata prea mult deoarece isi pierd din nutrienti si vitaminele esentiale.

Ingrediente
1 piept de pui (500-600 g)
300 g frunze de spanac
1-2 ardei peperoni rosii
1 legatura marar si patrunjel
50 ml ulei
5 linguri ulei de masline
6-7 catei de usturoi
condimente pentru friptura
sare
piper
chili
paprika
cimbru

Mod de preparare
Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se stropeste cu 2 linguri de ulei de masline si se condimenteaza cu cimbru, paprika, chili, condimente pentru fripura.

Se lasa cam 10 -15 minute. Intr-o tigaie antiaderenta incingeti uleiul si prajiti la foc mic pieptul de pui cam 25-30 minute, pe toate partile. Dregeti gustul de sare, piper si asezonati cu verdeata si feliute de peperoni si de usturoi.

Se spala frunzele de spanac, se zvanta si se pun la calit in uleiul de masline ramas. Dupa 3-4 minute se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, apoi se adauga cateva feliute de usturoi. Aranjati pe farfurii 2-3 bucati de carne, 1 lingura de garnitura de spanac, sos de la friptura, feliute de usturoi, frunze de patrunjel, felii de peperoni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Pui

To Top