Connect with us

Revistateo.ro

Perechea de blugi care face furori. Cum arata de la genunchi in sus

Frumusete

Perechea de blugi care face furori. Cum arata de la genunchi in sus

Moda se schimba de la o zi la alta si merita sa fii la curent cu noutatile in materie de blugi, mai ales ca ii poti purta pe timpul verii mai mult seara din cauza caldurii de afara.

Moda blugilor in doua culori nu este neaparat noua, insa pentru ca anumite celebritati de peste Ocean ii poarta, acestia au fost inclusi din nou pe lista must-have. Miroslava Duma, Chiara Ferragani, Bella Hadid si Kendall Jenner sunt cateva din celebritatile care au uitat de orice tendinta din aceasta vara si si-au facut de cap purtand blugi foarte interesanti la vedere. Vezi mai jos ce trebuie sa porti ca sa fii si tu o mica vedeta in comunitatea ta!

Coafura la moda in 2016

Cum se definește stilul TOMBOY al lui Gisele Bundchen

1. BLUGI IN DOUA CULORI

Perechea de blugi care face furori. Cum arata de la genunchi in sus-1
O pereche de blugi in doua culori e tot ce ai nevoie vara asta. Probabil ca te intrebi daca te avantajeaza si cu ce poti sa ii asortezi. Legat de acesti blugi, avem doua vesti proaste. Prima: partea de la genunchi in sus trebuie sa se asorteze perfect cu tricoul sau camasa purtata, iar persoanele plinute nu sunt deloc avantajate de acest model. Vestea buna e ca poti acoperi partea alba a blugilor cu un tricou mai lung.

2. BLUGI IN DOUA CULORI (model lateral)

blugi-1
Perechea de blugi din imagine te va ajuta sa iesi in evidenta daca ai planuit o iesire cu fetele in oras, la ceas de seara. Merg de minune cu hainele inchise, in special cu tricourile si camasile negre sau bleumarin.

3. SHORT DENIM PENTRU PLAJA

blugi-2
Vrei sa simti briza marii noaptea si te-ai imbraca elegant si casual in acelasi timp? Blugii scurti, care iti evidentiaza picioarele, sunt alegerea ideala pentru orice petrecere data pe plaja.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top