Connect with us

Revistateo.ro

PE ASTA N-O STIAI. Cum scapi de calorii... ALTFEL

Stiri

PE ASTA N-O STIAI. Cum scapi de calorii… ALTFEL

Caloriile se pot da jos si daca nu mergi la sala de fitness sau te apuci de diete draconice. Iti prezentam cateva modalitati prin care poti scapa de calorii… altfel!

Daca stai la casa si iti place sa petreci timpul in gradina, ofera-i curtii tale 40 de minute. Poti taia trandafirii, uda florile sau chiar sa plantezi flori noi. Aceasta activitate in natura te scapa de 300 de calorii.

Trimite SMS-uri timp de 9 ore. Nu, nu ai citit gresit. In cele 9 ore de butonat telefonul sau laptopul atunci cand intri pe Facebook dai jos 300 de calorii: uiti de mancare si te concentrezi doar asupra chatului.

Plimba-te cu bicicleta macar o jumatate de ora pe zi. Daca nu ai una, o poti inchiria de la centrul de inchiriere din orasul tau sau poate te intelegi mai bine cu vecinii. In plus, poti folosi bicicleta si pentru a te deplasa in diferite locuri, economisind banii de taxi-uri sau mijloace de transport in comun.

Stiai ca daca te saruti pasional cu iubitul tau timp de doua ore arzi 300 de calorii? Poate ca doua ore ti se par cam mult, dar poti sa iti dozezi seriile de sarutari de cate 10 minute pe tot parcursul zilei.

Pierzi calorii si daca faci sex timp de 40 de minute. O partida de amor tine locul unei sesiuni de exercitii cardio. La treaba, porumbeilor!

Daca esti mai petrecareata din fire, o ora de dansat in club cu fetele te scapa de colacei. Chiar daca consumi alcool in seara respectiva, daca dai totul din tine pe ringul de dans, e ca si cum nu ai fi baut nimic, grasimea nu se va depune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top