Connect with us

Revistateo.ro

Cum slăbești cu dieta cu dulciuri

Dieta si Sport

Cum slăbești cu dieta cu dulciuri

Dieta cu dulciuri nu este una dintre cele mai sănătoase variante de slăbit, dar figurează printre cele mai eficiente, susțin numeroși nutriționiști.

Dieta cu dulciuri și controversele ei

Decizia de a slăbi este urmată imediat de frustrări, de lamentări, de mult stres. Una dintre principalele restricții pe care o regăsim în orice dietă este eliminarea sau reducerea dulciurilor cu desăvârșire. Corpul uman nu poate fi vitregit de zahăr, glucoza jucând un rol important în obținerea energiei de care avem nevoie zi de zi.

Poate fi dieta cu dulciuri o alternativă pentru slăbit care să nu ne dea bătăi de cap? Mark Haub, un cunoscut profesor de nutriție american (n.r.: are catedră la Universitatea din Kansas) a făcut un experiment în acest sens. A adoptat un regim alimentar limitat la 1.800 de calorii, regim care conținea gogoși, batoane de ciocolată cu alune și alte dulciuri preparate în casă. În 10 săptămâni a reușit să dea jos 12 kilograme.

CITESTE SI: Dieta neobișnuită, dar eficientă, a vedetelor

CITESTE SI: Dieta Ana Aslan, femeia care a trăit 92 de ani

Secretul slăbitului cu dulciuri

Haub vrea să spună, în urma acestui experiment, că nu tipul mâncării contează, ci cantitatea consumată.

Dieta cu dulciuri presupune adoptarea unui regim de 1.200-1.500 de calorii plus 30 de minute de sport în fiecare zi. Dulciurile pot fi incluse în orice zi în regim, cu condiția să scazi din totalul de calorii necesare slăbitului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top