Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Părțile corpului care îmbătrânesc cel mai repede la o femeie

Trecerea timpului se vede în semnele îmbătrânirii chiar pe corpul tău. Anumite părți ale corpului însă îmbătrânesc mai repede decât vârsta ta din buletin. Iată care sunt acestea.

Părțile corpului care îmbătrânesc cel mai repede la o femeie sunt:

1. SÂNII

Țesutul mamar este cu trei ani sau chiar patru ani mai în vârstă decât restul corpului, avertizează experții de la Universitatea din California.

CITEȘTE ȘI: CÂȚI ANI ARE, DE FAPT, CORPUL TĂU. FĂ TESTUL!

2. MÂINILE

Mâinile sunt printre cele mai expuse organe fiind cele mai afectate de razele solare, care cauzează îmbătrânirea timpurie. Îngrijirea mâinilor cu creme hidratante trebuie să înceapă încă de la 20 de ani. În caz contrar, la 30 de ani vei avea mâinile unei femei de 40.

3. FAȚA

Chiar dacă anumite creme antiaging pot atenua ridurile, este important și ce anume mănânci pentru a nu se vedea anii pe chipul tău.

4. PLEOAPELE

Pentru a evita ca pleoapele să îmbătrânească înaintea sânilor sau a mâinilor (lucru foarte probabil și des întâlnit chiar) evită consumul excesiv de sare, dormi suficiente ore pe noapte și hidratează-te tot timpul.

5. GÂTUL ȘI DECOLTEUL

Gâtul și pielea superioară sânilor, care se întine între gât și sâni, îmbătrânesc repede. Mulți experți spun că îmbătrânirea acestor zone poate fi prevenită folosind pe alocuri aceleași creme cu care se hidratează fața.

6. GENUNCHII

Genunchii își pierd din elasticitate cu trecerea timpului. Tocmai de aceea, aceștia arată ceva mai flacizi decât restul corpului sau restul picioarelor. Mersul pe jos ajută la păstrarea unei bune elasticități și după 50 de ani.

femeie - 14072015 - 3

7. PĂRUL

Unele persoane au fire cărunte de la stresul neeliberat. Dacă ții problemele pe care le ai în tine, poți încărunți încă de la 20 de ani. Exprimă-te cu toate riscurile dacă nu vrei să devii albă în cap devreme!

Sursa foto: Thinkstock Photos, centradaenti.es

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top