Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Părinții au pregătit înmormântarea fetiței lor, iar apoi micuța a deschis ochii și a spus asta

Abby Furco, o fetiță de doar 10 ani, s-a luptat cu nemilosul cancer. Medicii nu i-au mai dat șanse de supraviețuire, iar părinții au început să fie obișnuiți cu ideea că o vor pierde. Cu multă durere în suflet și sleiți de putere, familia micuței a început pregătirile de înmormântare.

Au pregătit înmormântarea, iar apoi fetița s-a trezit

„Am fost devastați”, a declarat Patty Furco, mama îngerașului de 10 ani. „Practic, mi s-a spus că va muri, existau șanse foarte mici de supraviețuire” , a mai spus femeia.

Timp de 6 ani, cei doi părinți au încercat să facă tot posibilul să o salveze. „Am înconjurat-o tot timpul cu multă dragoste pentru că știam că o puteam pierde în orice moment. Erau clipe în care nu știam că va mai putea rezista, avea atâtea infecții care puteau deveni fatale. Tot ce puteam face era să o vedem cum luptă și încearcă să supraviețuiască”, a mărturisit mama micuței cu lacrimi în ochi și cu fața brăzdată de durere.

CITEȘTE ȘI: O mama si fetita ei traiesc intr-un container. Cum arata in interior ‘locuinta’ lor

CITEȘTE ȘI: Copilul ei a murit de CANCER la 4 ani. A decis sa publice poze cu el de la diagnostic si pana la FINAL. Motivul este halucinant…

Doctorii le-au spus părinților să renunțe la ideea că se va vindeca și să o lase să plece la Domnul cu bine. Familia a mers să cumpere sicriul, a ales florile și muzica pe care urma să o pună la înmormântare. Când să o ia și să o ducă spre sicriu, fetița a deschis ochii, în mod miraculos, și a spus: „Am de gând să trăiesc atât de mult…”.

Din acel moment fetița s-a însănătoșit. A reușit să învingă cancerul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top