Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Părintele Iustin Pârvu: Cum trebuie să ne pregătim pentru Al Treilea Război Mondial

Părintele Iustin Pârvu a decedat pe 16 iunie 2013, lăsând în urmă o serie de profeții care și astăzi nasc polemici, printre care amenințarea tot mai realistă a celui de-Al Treilea Război Mondial. Părintele Iustin Pârvu îi sfătuia pe români cum să se poarte când vine vorba de război, dezvăluind și din experiențele sale de front.

Părintele Iustin Pârvu nu a dat o dată exactă pentru începea războiului mondial însă a spus că și țara noastră va fi implicată: „Statele acestea mari își protejează întotdeauna teritoriul și nu deschid un câmp de luptă pe terenul lor. Îl deschid pe la români, pe la bulgari și alte state mai puțin însemnate în ochii lor. Ei intervin doar când au un interes anume”, scrie romaniatv.net.

CITEȘTE ȘI: PROFEȚIE APOCALIPTICĂ PENTRU 2015

Totodată părintele face trimitere la ruși și unguri, care „ne-au sfâșiat” punând bețe în roate unității românilor. Părintele spunea că orice creștin trebuie să fie mereu pregătit pentru război „dar atunci când Dumnezeu arată semne clare prin care anunță cumva să ne pregătească, iar noi nu le luăm în seamă, înseamnă că am ajuns într-o nebunie a patimilor în care nu mai distingem ce e bine și ce e rău”.

Părintele povestește câteva întâmplări pe care le-a trăit pe pielea sa participând pe front în cel de-Al Doilea Război Mondial. „Îmi aduc aminte și pe vremea mea, în timpul celui de al doilea război mondial, noi eram in linia întâi și luptam față-n față cu inamicul înfruntând moartea, iar în spatele nostru la un kilometru se petrecea și se chefuia într-o nebunie; țăranul murea cu sticla de țuică sub pat. Era parcă o nebunie, ofițeri împreună cu fermieri, armata, ostașii, toți o țineau într-o chefuială și puțini se gândeau la sufletele lor, cum să se pocaiască măcar în al 11-lea ceas”, mărturisea Iustin Pârvu.

Părintele Pârvu susținea că motivele izbucnirii celui de-Al Treilea Război Mondial vor fi aceleași ca și până acum: dorința statelor inamice de a ne sfâșia în bucăți.

Părintele Iustin Pârvu a fost un cunoscut duhovnic și stareț al Mănăstirii Petru Vodă din județul Neamț și un militant al mișcării legionare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top