Connect with us

Revistateo.ro

Profeția părintelui Dionisie Ignat de la Colciu

Inedit

Profeția părintelui Dionisie Ignat de la Colciu. Avertisment pentru românii de pretutindeni

Marii duhovnici și preoți ai României au făcut de-a lungul timpului o serie de profeții despre soarta lumii și a patriei noastre. Unele dintre ele s-au îndeplinit, altele sunt pe cale să se adeverească.

Profeția părintelui Dionisie de la Colciu

Una din cele mai cumplite este profeția părintelui Dionisie Ignat de la Colciu. Acesta spunea că urmează un război înfricoșător care s-ar putea purta pe mare.

„După scrierile Sfinţilor Părinţi, omenirea aşteaptă două pericole înfricoşate: un război înfricoşat de mare şi împărăţia lui Antihrist. (…) Conducătorii omenirii de astăzi sunt hotărâţi să distrugă omul, atât duhovniceşte, cât şi fireşte. (…)

Se vede bine treaba că au luat locul lui Satan însuşi, că de acum ei, cu ideile lor, introduc răutatea în omenire. Dar pentru ce? Ca să distrugă cu desăvârşire tot ce-i duhovnicesc în om, dar nu numai atât, ci şi tot ce-i omenesc. Ăştia vor să facă lumea ca pe nişte dobitoace, să nu ştie că este Viaţa Veşnică.

Uniunea Europeană este Casa Fărădelegilor, este distrugerea omului, nu numai a creştinului sau a monahului. Lăsăm asta la o parte [monahismul sau creştinismul], dar vedem că legile Uniunii Europene duc la distrugerea omului, fiindcă dau drepturi lui Satan.

CITEȘTE ȘI: S-a adeverit profeția părintelui Iustin Pârvu? Întâmplarea despre care vorbesc toți

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, profeție îngrozitoare: ”O biserică va fi acoperită de un munte de pământ”

Ei legiferează că păcatul împotriva firii este ceva bun. Ăştia de la Comunitatea Europeană o ţin (consideră) pe România ca cea mai înapoiată. (…) O să fie schimbări mari. Ce, crezi că Comunitatea Europeană este după Dumnezeu? O să-i schimbe pe toţi, o să le schimbe mintea. Această schimbare este spre dărâmare, iar nu spre zidire”, scrie în cartea “Stareţul Dionisie. Lumea în vremurile de pe urmă”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top