Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Celebrul miliardar a vorbit despre AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL. „Va începe de la…”

Un celebru miliardar a vorbit despre Al Treilea Război Mondial. Cunoscutul Elon Musk susține că va exista o conflagrație la nivel mondial, dar că va fi altfel decât ne-o imaginăm.

Elon Musk, despre AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

Directorul SpaceX și Tesla a declarat ieri că lupta se va da pentru controlul inteligenței artificiale între marile puteri. Antreprenorul nu este atât de îngrijorat de testările nucleare ale Coreei de Nord cât de felul în care se dezvoltă inteligența artificială.

Coreea de Nord “ar trebui să iasă de pe lista noastră de riscuri existenţiale ale civilizaţiei”, a precizat Elon Musk pe propriul site de socializare.

CITEȘTE ȘI: După ce a prezis victoria lui Trump în SUA, clarvăzătorul Horacio Villegas a vorbit despre al Treilea Război Mondial

Declaraţiile pe care le-a făcut Musk sunt generate de ultimele teste nucleare pe care le-a efectuat Coreea de Nord, dar şi de un comentariu pe care l-a făcut preşedintele Rusiei, Vladimir Putin: “Inteligenţa artificială este viitorul, nu doar al Rusiei, ci al întregii omeniri. Oricine va deveni lider în sistemul inteligenţei va deveni conducătorul lumii”, a declarat oficialul rus.

Țările care dezvoltă inteligență artificială în acest moment sunt China, Statele Unite și India. Acestea sunt principalele competitoare, susțin jurnaliștii de la CNN.

De altfel, și astrofizicianul Stephen Hawking a avertizat omenirea cu privire la inteligența artificială. Omul de știință susține că vom fi înlocuiți sau distruși de roboți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top