Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu este bine să urezi „CASĂ DE PIATRĂ!”? Un preot oferă explicații. Știai?

Stil de viata

Părintele Cleopa, despre greșeala pe care mulți români o fac atunci când se căsătoresc

Multe cupluri care decid să se căsătorească aleg pentru nuntă două perechi de nași. Acesta este un mare păcat, potrivit părintelui Ilie Cleopa. Iată care sunt motivele pentru care este bine să se evite această greșeală.

Părintele Cleopa, despre greșeala pe care mulți români o fac atunci când se căsătoresc

”Să vă feriţi la nuntă şi la botez să puneţi naşi mulţi! Că te-ai făcut rudenie cu toţi aceia, rudenie spirituală, şi copiii voştri în veac nu se mai pot lua în căsătorie!”, a spus părintele Ilie Cleopa, conform crestinortodox.ro.

„Mare păcat fac preoţii şi creştinii aceia care pun naşi mulţi la nuntă, cum am auzit prin Bucovina, că au pus 40 de naşi la o nuntă. Nebunie nemaipomenită! Toţi se fac rudenii. Copiii lor nu se mai pot lua în veac în căsătorie! Cine v-a învăţat să puneţi mulţi naşi la nuntă? Ca să iasă parale multe? Te duci în gheenă, în iad!”, a avertizat părintele Cleopa.

CITEȘTE ȘI: Parintele Cleopa – sfaturi pentru a intra in Biserica. Ce nu ai voie sa faci

CITEȘTE ȘI: Profeţia părintelui Ilie Cleopa despre Apocalipsă

De asemenea, părintele a mai spus și următoarele lucruri: ”Trebuie să ştiţi lucrul acesta, că vă băgaţi în gheenă, dacă vă puneţi naşi mulţi şi vă faceţi rudenii şi pe urmă copiii sau nepoţii voştri se iau în căsătorie. Voi răspundeţi!”.

Așadar, este păcat să ai la nuntă mai mult de o pereche de nași. Mulți români fac această greșeală, fără a cunoaște riscurile acestui obicei. Este bine să ai la nuntă o singură pereche de nași, nu mai multe.

Părintele Cleopa a spus care sunt motivele pentru care este bine să eviți să faci această greșeală. Mulți români nu realizează la ce riscuri se expun când iau o astfel de decizie. Este bine să se cunoască efectele negative pe termen lung ale acestei decizii de a avea mai mult de o pereche de nași la cununia religioasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top