Connect with us

Revistateo.ro

Parfumul care îi atrage cel mai mult pe bărbați

Stiri

Parfumul care îi atrage cel mai mult pe bărbați

Doi oameni de știință de la Universitatea din Florida au descoperit că nivelul de testesteron al bărbaților este influențat de mirosurile naturale ale femeilor, în special cele din perioada ovulației, moment în care femeile sunt cele mai fertile.

CITEȘTE ȘI: CUM ÎI OFERI PĂRULUI TĂU UN PARFUM SUBTIL PE TOATĂ DURATA UNEI ZILE

În cadrul studiului efectuat femeile au purtat același tricou în trei nopți din perioada ovulației. Bărbații au mirosit apoi parfuml acestor tricouri și alte tricouri care nu fuseseră purtate de nimeni. Pentru a verifica nivelul de testosteron ale acestor bărbați, cercetătorii au coletat mostre de salivă ale acestora de dinainte și după ce au mirosit tricourile.

Cei doi oameni de știință pe nume Saul Miller și Jon Maner au descoperit că bărbații care mirosiseră tricourile femeilor aflate în perioada de ovulație aveau un nivel mai ridicat de testosteron față de cei care au mirosit tricouri nepurtate. Atunci când au fost rugați să facă observații cu privire la tricourile mirosite și parfumul acestora, bărbații au declarat că cele purtate aveau cel mai plăcut miros și erau cele mai atrăgătoare.

Cercetătorii concluzionează faptul că nivelul de testosteron este puternic influențat de mirosurile naturale ale femeilor, mai ales în perioada când acestea sunt fertile. Așadar, parfumul nu ar trebui să fie prima prioritate atunci când îți dorești să atragi energia masculină în viața ta. Ce părere ai despre acest studiu?

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top