Connect with us

Revistateo.ro

Operații estetice ca să semene cu Ricky Martin

Stiri

Operații estetice ca să semene cu Ricky Martin

Un tânăr argentinian s-a supus mai multor operații estetice ca să semene cu cântărețul portorican Ricky Martin. Fran Mariano își dorește de mic copil să semene cu idolul său și astăzi, datorită chirurgiei plastice, reușește să se apropire de înfățișarea vedetei.

„Am ajuns să mă operez la nas pentru a patra oară, am făcut și liposucție pentru a fi transferată în pomeți”, descrie Mariano câteva din operațiile sale. Și-a modelat și fața pentru a semăna cu Ricky Martin, recurgând la o tehnică în frumusețe deja cunoscută cu metacrilat. Tânărul și-a retușat și bărbia pentru a treia oară, din cauza unei cicatrici.

CITEȘTE ȘI: RICKY MARTIN ESTE PERFECT DIN PUNCT DE VEDERE GENETIC

Este a patra operație la care se supune fanul lui Ricky Martin și este satisfăcut de felul în care a ieșit. „M-am operat sâmbăta aceasta cu Anibal Totocki și adevărul este că sunt foarte mulțumit cu toate schimbările de care am parte”, mai spune Mariano.

Tânărul argentinian a fost criticat pentru obsesia sa pentru operații estetice și pentru cântărețul Ricky Martin, potrivit presei argentiniene. Mariano susține că de fiecare dată când merge la chirurgul estetician se supune unor dureri pe care le suportă pentru că mereu are speranțe că va ieși bine. „Pe de altă parte, nicio operație estetică nu va umple golul care zace în mine. De altfel am plâns toată ziua, cred că sunt în căutarea perfecțiunii dar nu găsesc pe nimeni care să mă iubească”, spune cu lacrimi în ochi fanul lui Ricky Martin.

Nu este singurul caz de pe planetă când un fan dorește să semene cu vedeta sa preferată și se supune unor astfel de riscuri. O tânără britanică a plătit 30.000 de dolari pentru a semăna leit cu faimoasa Kim Kardashian.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top