Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Ricky Martin, tată de fată

Revelionul a fost unul special pentru celebrul artist latino-american Ricky Martin. Acesta a devenit tatăl unei fetițe fix de Anul Nou, acesta fiind al treilea copil pe care îl are împreună cu iubitul său, Iwan Yosef.

„Vă anunțăm cu emoție că am devenit părinții unei fetițe frumoase și sănătoase pe care am numit-o Lucia Martin-Yosef. Aceasta a fost cu siguranță o aniversare și un Crăciun unice în viețele noastre.

Atât frații ei cât și Jwan și cu mine suntem extrem de îndrăgostiți de fetița noastră și recunoscători că putem începe acest 2019 cu cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi de la viață”, a scris artistul alături de fotografia postată pe Instagram.

View this post on Instagram

🇪🇸Nos emociona anunciar que nos hemos convertido en padres de una hermosa y saludable niña a la que hemos llamado Lucía Martin-Yosef. Esto ha sido sin duda un cumpleaños y celebración de la Navidad única en nuestras vidas. Tanto sus hermanos como Jwan y yo estamos completamente enamorados de nuestra beba y agradecidos de poder comenzar este 2019 con el mejor regalo que podíamos recibir, el regalo de la vida. 🇬🇧 We are beyond happy to announce that we have become parents to a beautiful and healthy baby girl, Lucia Martin-Yosef. It has been a special time for us and we cant wait to see where this stellar baby will take us. Both her beautiful brothers and me and Jwan have fallen in love with Lucia ❤

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Ricky și iubitul său au apelat la o mamă-surogat. Cei doi au mai crescut doi gemeni născuți în 2008, Matteo și Valentino.

Fetița care a ajuns acum în familia Martin – Yosef se numește Lucia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top