Connect with us

Revistateo.ro

Jennifer Lopez și Ricky Martin sunt PERFECȚI din punct de vedere genetic!

Stiri

Jennifer Lopez și Ricky Martin sunt PERFECȚI din punct de vedere genetic!

Omul perfect trebuie să fie din Puerto Rico! Am trăit s-o auzim și pe asta, dar nu e vreo afirmație făcută de un băgător în seamă ca profesie ci de niște cercetători reputați de la Universitatea Berkeley, California (SUA). Jennifer Lopez și Ricky Martin se includ pe lista oamenilor perfecți din punct de vedere genetic, pentru că amândoi provin din Puerto Rico.

Cercetătorii susțin că portoricanii au o combinație perfectă de gene între cele ale spaniolilor, africanilor și altor rase și etnii. Autorul cercetării este Lior Patcher, care după ce a declarat că portoricanul înglobează aproape la perfecție genele umane, a venit cu o rectificare susținând că nu există omul perfect deși cel din Puerto Rico se apropie de idealul genetic.

CITEȘTE ȘI: FOTOGRAFIILE VEDETELOR CU CELE MAI MULTE INIMIOARE PE INSTAGRAM

Imediat ce au auzit această veste, locuitorii statului Puerto Rico au venit imediat cu două exemple care îi reprezintă prin artă, mai exact prin muzică, la nivel internațional: Jennifer Lopez și Ricky Martin. Platche completează despre această cercetare că motivul pentru care portoricanii pot fi considerați perfecți din punct de vedere genetic este amestecul de gene ”bune” de la mai multe rase.

Ricky Martin și Jennifer Lopez încă nu au avut nicior reacție la acest studiu biologic realizat de oamenii de știință americani, dar stăm cu ochii pe ei pentru că suntem curioși cum se simt ca… oameni perfecți, de data aceasta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top