Connect with us

Revistateo.ro

Vestea ca Jennifer Lopez s-ar fi cuplat cu Drake, fostul iubit al Rihannei, a luat prin surprindere pe toata lumea.

Stiri

Jennifer Lopez si Drake formeaza un cuplu? Cum a reactionat Rihanna

Vestea ca Jennifer Lopez s-ar fi cuplat cu Drake, fostul iubit al Rihannei, a luat prin surprindere pe toata lumea.

Dupa ce s-a despartit de Casper Smart, Jennifer Lopez nu s-a mai afisat la bratul niciunui barbat. Ba mai mult divortul fostului sot, Marc Anthony, a fost intens comentata. Multi au presupus ca Jennifer  si Marc se vor impaca.

Artista a postat pe o pagina de socializare o fotografie alaturi de Drake, in care acesta o tine romantic in brate. Si Drake a publicat aceeasi fotografie, iar internetul vuieste despre o posibila relatie intre ei.

Rihanna

Rihanna

Niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat ca sunt impreuna, insa fotografia spune totul. Vestile de zilele trecute anuntasera ca Jennifer a renuntat la o petrecere de Anul Nou. Pentru a sustine un recital, artista ar fi trebuit sa primeasca un milion de dolari. Aceasta a refuzat si a anuntat ca vrea sa petreaca aceasta sarbatoare cu familia sa.

Rihanna a reactionat cand a vazut ce fotografie a postat Jennifer Lopez

Se pare ca Rihanna nu este prea multumita de aceasta fotografie, caci i-a dat unfollow lui Jennifer. Drake si Rihanna s-au intalnit pentru o buna perioada de timp, iar relatia a fost una cu nabadai.

Cu toate acestea, o sursa a spus pentru revista People ca cei doi planuiesc sa cante impreuna. Atunci cand Drake a cantat cu Taylor Swift, lumea a presupus ca cei doi sunt impreuna.

Luni seara, Drake a inchiriat un restaurant din Hollywood, unde numai 20 de persoane au intrat. Printre ele s-a aflat si Jennifer Lopez.

 

Stiri pe aceeasi tema:

Jennifer Lopez te provoacă să slăbești

Jennifer Lopez a purtat o rochie senzationala pe covorul rosu de la Premiile Oscar

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top