Connect with us

Revistateo.ro

Chris Brown a fost arestat pentru ca a vrut sa impuste o femeie

Stiri

Chris Brown, prins cu droguri si arme- FOTO

Cantaretul american Chris Brown a fost arestat pe 30 august pentru ca a amenintat o tanara cu un revolver. Presa din State ofera astazi noi informatii despre ce face Brown in arest si care sunt perspectivele privind cariera sa.

Rapperul care a fost acuzat in 2009 ca a batut-o pe Rihanna, fosta sa iubita, a devenit din nou personaj pe prima pagina a ziarelor de scandal dupa o noapte furtunoasa petrecuta impreuna cu modelul Baylee Curran.

Baylee, castigatoarea concursului de frumusete Miss California Regional 2016, a sunat la 911 in toiul noptii ca sa il denunte pe Brown pentru ca a vrut sa o impuste in cap cu un revolver. Politia a ajuns in casa artistului unde a gasit arme si droguri. Dupa aproximativ 6 ore, Chris a fost luat pe sus de politie si dus in arest preventiv. Acesta a fost transportat la Departamentul Central al Politiei din Los Angeles, dupa care a fost dus la o inchisoare din statul californian.

Baylee a declarat pentru tabloidul TMZ.com ca Brown a scos pistolul in momentul in care ea ii admira unul dintre coliere. Radar Online, un alt site de scandal din State, scrie ca Brown ar fi scos revolverul in urma unei discutii aprinse despre albi si negri si i-ar fi zis lui Baylee urmatoarele: „Viata negrilor conteaza!”.

Chris Brown, prins cu droguri si arme- FOTO

Chris Brown, prins cu droguri si arme- FOTO

Chris Brown a platit apoi o cautiune de 250.000 de dolari si a fost eliberat. Astazi, insa, cantaretul a fost nevoit sa se intoarca in arest pentru noi verificari si declaratii. In timpul detentiei, vedeta a fost examinata de politisti pentru a afla daca a consumat sau nu droguri in noaptea asaltului cu arma. Intrebata de jurnalistii de la TMZ daca s-a drogat impreuna cu Chris Brown, denuntatoarea a devenit nervoasa si nu a vrut sa raspunda.

Sursa foto: upsocl.com, TMZ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top