Connect with us

Revistateo.ro

Marc Anthony divorteaza de sotia sa, dupa 2 ani

Stiri

Marc Anthony divorteaza de sotia sa, dupa 2 ani

Marc Anthony divorteaza de sotia sa, Shannon de Lima, dupa doi ani de casnicie. Zvonurile despre despartire circula de mai bine de un an. Ele s-au intensificat dupa ce Anthony a fost surprins sarutand-o pe fosta lui sotie, cantareata Jennifer Lopez, in timpul unui recital de la Premiile Latin Grammy, scrie usatoday.com.

Un divort cu cantec

Cei doi au anuntat ca divorteaza ieri, dupa doi ani de casnicie, noteaza si Mediafax. Anthony s-a casatorit cu fotomodelul de origine venezueleana acum doi ani. El, in varsta de 48 de ani, ea, in varsta de 28 de ani, nu au avut niciodata probleme cu diferenta de varsta.

Anthony a fost acuzat de fosta lui sotie de agresiune, dupa ce J. Lo. a inaintat actele de divort.

Nunta lui Marc Anthony cu Lima a avut loc in 2014 la resedinta sa din Case de Campo din Republica Dominicana. Marc Anthony este la al treilea divort. Cantaretul are 6 copii din relatii anterioare. Mariajul cu penultima sa sotie, artista Jennifer Lopez, s-a incheiat in anul 2011.

Presa tabloida de peste Ocean vorbeste tot mai des despre o posibila impacare intre Marc si Jennifer. Artista a declarat ca sunt din nou impreuna, in studio. Cei doi lucrau la un album impreuna, in limba spaniola, care urmeaza sa fie lansat in anul 2017.

CITESTE SI: Cantareata Sia a divortat dupa doi ani de casatorie

Anthony este producatorul executiv al proiectului in care e implicata fosta lui sotie, prin intermediul Magnus Media.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top