Connect with us

Revistateo.ro

Poveste incredibilă de viață!

Inedit

A fost desfigurată cu acid și apoi a orbit. Un bărbat s-a îndrăgostit de ea în spital. Cum a reacționat când și-a recăpătat vederea

Această femeie are o poveste de viață dramatică! În urmă cu 10 ani, ea a cunoscut un bărbat. Credea pe atunci că este bărbatul vieții sale. A început frumos, cu gesturi drăgăstoase din partea lui, însă la un moment dat ea și-a dat seama că nu este așa cum a crezut.

În cele din urmă, dragostea lui s-a transformat într-o obsesie, dar nu și-a închipuit vreo secundă că povestea poate lua o astfel de întorsătură.

Acesta nu a suportat gândul că femeia de care el era îndrăgostit i-a refuzat cererea în căsătorie. A decis să se răzbune și și-a pus în aplicare un plan diabolic: a stropit-o cu acid pe față. Exact așa cum și-a dorit, femeia a rămas marcată pe viață.

A fost la un pas de moarte, dar a avut puterea să lupte. A trecut printr-o perioadă lungă de suferință, operații, tratamente și zile întregi petrecute în spital.

Într-o zi, în timp ce ea era internată în spital, un bărbat a rămas profund impresionat de povestea ei de viață și și-a dorit să o cunoască. Cu cât timpul trecea, cu atât el o vizita tot mai des și îi ridica moralul.

Pentru că nimic nu e întâmplător, între cei doi s-au dezvoltat sentimente.

Povestea care demonstrează că „cineva” are grijă de noi toți

Lipsită de speranțe și vise, femeia consideră că tot ce s-a întțmplat între timp în viața sa este o minune.

„A fost foarte grijuliu cu nevoile mele. Stătea de vorbă cu mine cu orele şi mă motiva. A fost groaznic când medicii mi-au spus că nu voi mai putea merge.

Saroj mă tratează ca pe o prinţesă. Mă iubeşte fix aşa cum sunt. Mereu mă incuranjeaza să îmi trăiesc viaţa până la ultima picătură. A devenit o parte din mine. Nu aş fi putut să văd lumea, astăzi, dacă nu era el.”, a povestit ea pentru Dailymail.co.uk

Bărbatul care a apărut în viața sa nu este singurul semn bun din viața ei. În zilele care au urmat avea să vină și adevărata, nesperata și neașteptata minune. După multe operații și tratamente, femeia a început să vadă.

CITEȘTE ȘI: Povestea sfasietoare a lui Lindsay Norris, o asistenta diagnosticata cu cancer. Le-a scris pacientilor o scrisoare tulburatoare

Odată cu bucuria că și-a recăpătat vederea a venit și șocul. Ea s-a văzut pentru prima dată în oglindă după ce a fost desfigurată.

„M-am speriat de mine. Bănuiam ce urmări a avut acidul asupra feței mele, dar când m-am văzut am fost profund rănită. M-am speriat atât de tare de mine încât am început să plâng. Şi am plâns toată noaptea.”, a povestit femeia.

Femeia a declarat că timpul, care s-a dovedit a fi cel mai bun prieten al său, știe sigur că se va accepta și se va iubi așa cum este.

Cât despre bărbatul care i-a redat dorința de a trăi și i-a reînviat sentimentele, ea a făcut o declarație emoționantă.

„Chiar dacă nu l-am văzut de la început, el m-a făcut să văd frumusețea în viață. Mă simt foarte norocoasă că îl am pe el în viaţa mea. Este mereu lângă mine.”, a mai spus ea.

Sursa: mirror.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top