Connect with us

Revistateo.ro

Tânără cu chip de monstru! Le promitea fetelor operații estetice în beciul casei. Ce le putea face când intrau în interior

Inedit

Tânără cu chip de monstru! Le promitea fetelor operații estetice în beciul casei. Ce le putea face când intrau în interior

Caz șocant, care a oripilat întreaga țară! O tânără riscă ani grei de închisoare pentru faptele sale.

Tânăra, în vârstă de 19 ani, care își spunea „Doctorul Kitty” a fost găsită de oamenii legii chiar în beciul casei, în care s-au produs ororile. Poliția a intervenit în urmă cu câteva zile, dupa ce au fost depuse mai multe plângeri din partea victimei.

Ce le făcea tinerelor în beciul casei

Jingyi Wang pare că își dorea o carieră în medicina, dar s-a dovedit a fi un monstru. Ea a decis să opereze în mod ilegal pe o pacienta care a dorit o intervenție estetică. Aceasta a și plătit serviciile tinerei de doar 19 ani.

„Doctorul Kitty” a decis să își găsească prima pacientă prin intermediul unui anunț online. A primit rapid un răspuns și a invitat-o pe tânara pe care a și nenorocit-o în beciul casei sale. De acolo, aceasta urma să iasă complet transformată.

CITEȘTE ȘI: Gest incredibil făcut de un bărbat pentru a scăpa de soție. Timp de 10 ani familia l-a crezut mort, apoi…

Însă rezultatul a fost unul cu mult diferit față de cel pe care și l-ar fi dorit pacienta. În loc de un lifting facial, ea s-a ales cu o infecție atât de gravă, încât a fost la un pas să își piardă viața.

Episodul de chirurgie plasticaă ce s-ar fi putut transforma în tragedie s-a petrecut în luna aprilie a acestui an. Până și oamenii legii au fost șocați de felul în care a operat „Doctorul Kitty”.

Sursa: independent.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top