Connect with us

Revistateo.ro

Oficial: De ce a murit Dan Condrea

Stiri

Oficial: De ce a murit Dan Condrea

Cauza oficiala a mortii lui Dan Condrea a fost facuta publica intr-o conferinta de presa organizata miercuri dimineata la Parchetul General

„Ca urmare a apelului telefonic primit la 112, organele de politie si ambulanta au fost sesizate ca pe drumul ce leaga localitatile Buftea si Tamas a avut loc un accident soldat cu moartea unei persoane. A fost gasit un autoturism Opel Astra rasturnat pe partea dreapta, in afara carosabilului, la 50 de metri. S-a constatat lipsa urmelor de franare. A fost gasita decedata o persoana de sex masculin. A fost stabilita identitatea ca fiind Condrea Dan Alexandru”, a declarat Cornelia Adriana Sandru, consilierul personal al procurorului general al Romaniei.

Citeste si: Caută condrea Procurorul general al Romaniei, dezvaluiri despre masina lui Condrea

Citeste si: Dan Condrea, seful Hexi Pharma, a murit intr-un accident rutier

Potrivit acesteia, raportul medical a concluzionat ca moartea lui Dan Condrea a fost una violenta, barbatul fiind strivit in fiarele contorsionate ale masinii.

Avand in vedere ca nu existau urme de franare, ca accidentul s-a produs in conditii de vizibilitate buna si ca autoturismul si-a schimbat directia de mers, intrand in coliziune cu copacul ca urmare a actiunii soferului, procurorii au anuntat ca in cazul lui Dan Condrea a fost vorba de SINUCIDERE.

Dan Condrea, seful Hexi Pharma, a murit in seara zilei de 22 mai 2016. Barbatul era implicat in scandalul dezinfectantilor diluati din spitalele romanesti.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top