Connect with us

Revistateo.ro

Oana Zavoranu: S-a facut dreptate! Vezi ce declaratii socante a facut vedeta

Inedit

Oana Zavoranu: S-a facut dreptate! Vezi ce declaratii socante a facut vedeta

Moartea Marioarei Zavoranu a socat pe toata lumea, mai putin pe fiica vedetei, Oana Zavoranu, care a facut cateva declaratii halucinante.

„Dormeam şi am fost trezită din somn! Acum, ce să spun, fiind o persoană credincioasă, consider că s-a făcut dreptate. Consider că justiţia Divină la un moment dat îşi spune cuvântul, iar dacă ea nu mai este înseamnă că Dumnezeu şi taţii mei au dorit să o aibă lângă ei. Ea s-a dus în lumea celor drepţi, deşi ea nici în lumea celor drepţi nu va fi dreaptă, ci chircită”, a spus Oana Zăvoranu pentru spynews.ro.

CITESTE AICI: OANA ZAVORANU ESTE ACUZATA DE CRIMA

”Nu va fi îngropată în cimitirul acela. Nici ea nu a dorit și nu a acceptat să participe măcar de la 10 cm, 10 metri, 1 metru la niciuna din înmormântările celor doi tați ai mei… Eu am lesinat atunci, iar ea spunea, textual, ”Îmi este scârbă de morți” deși cei doi, atât Bănbicioiuu, cât și Zăvoranu sunt bărbații care au făcut-o să trăiască ca o regină. Dacă Gigicu o iubește așa cum zice, să îi facă rost de o capelă, de un loc de veci.

CITESTE AICI: MARIOARA ZAVORANU I-A TRANSMIS OANEI UN MESAJ PE PATUL DE MOARTE

Eu tot ce știu e că mâine o să fac efortul de a ma duce la spital. Mă duc cu haine, cu buletinul ei să îi iau certificatul de deces.Motivul morții ei este insuficiență renală și diabet cauzate de faptul că a mâncat încontinuu neținând cont de nicio dietă, de sfaturile nimanui. A făcut diabet pentru că mânca prăjiturele pe ascuns și menajera a găsit-o cu zeci de bombonele, de cutiuțe, sub pat”, a declarat Oana Zavoranu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top