Connect with us

Revistateo.ro

Oana Roman este in doliu. Mesajul emotionant al vedetei

Stiri

Oana Roman este in doliu. Mesajul emotionant al vedetei

Oana Roman trece prin momente grele.

Vedeta este in doliu si a anuntat acest lucru pe o retea de socializare. Medicul care a ajutat-o in timpul sarcinii cu Isabela s-a dus la ingeri.

„Doctorul Isabelei (n.r.: Dorin Bleahu) a plecat sus la ingeri. De cate ori am fost internata cu ea la spital a avut grija de ea cu maxim profesionalism si am avut cu dansul nenumarate discutii interesante si fascinante.

Un om bun, cald, bland si o enciclopedie de medicina. Ne veti lipsi mult domnule Doctor. Drum bun catre ingeri!”, a scris Oana Roman in mediul online.

Oana Roman: Eram intr-o balta de sange

Oana Roman, extrem de supărată pe ROMÂNIA!

Oana Roman-1

Oana Roman si relatia cu tatal ei

Oana Roman continua sa fie in centrul atentiei in presa din Romania. Recent, aceasta a declarat pentru un site tabloid ca relatia cu tatal ei nu s-a imbunatatit deloc, insa ca Petre Roman il mai suna pe Marius (n.r.: Elisei, sotul prezentatoarei tv) si o mai vede din cand in cand pe Isabela.

„Eu cu el am o comunicare aproape de zero, dar el il mai suna pe Marius, mai vine din cand in cand la noi sa o vada pe Isabela, sau o duce Marius la el. E mai bine asa”, a marturisit vedeta pentru ziarul Click. Aceasta completeaza: „E vorba despre faptul ca nu mi-a fost alaturi cand am avut nevoie.

Am considerat ca e mai bine sa ne vedem fiecare de treaba lui. Niciodata nu o sa vorbesc urat despre tatal meu. El este un om extraordinar, este concentrat pe familia lui, iar eu ma concentrez pe familia mea”, a mai spus Oana pentru ziarul mentionat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top