Connect with us

Revistateo.ro

Oameni care s-au casatorit cu... animale. Care sunt povestile lor? Afla povestile lor care te vor surpinde cu siguranta. De ce au facut asta?

Inedit

Oameni care s-au casatorit cu… animale. Care sunt povestile lor?

Multi oameni asteapta cu bucurie ziua nuntii. Vor sa fie toata viata alaturi de persoana iubita si, de asemenea, sa celebreze alaturi de oamenii dragi iubirea care ii leaga. Insa, cum stau lucrurile in cazul oamenilor care s-au casatorit cu… animale? De ce ar alege unii sa faca asta?

Casatoria oamenilor cu animale

Un barbat s-a casatorit cu poneiul sau. Mark Matthews s-a casatorit in anul 1992 cu poneiul lui, Pixel.

Un adolescent s-a casatorit cu o vaca. Un adolescent in varsta de 18 ani din Bali a fost surprins in timp ce intretinea relatii sexuale cu o vaca. Drept urmare, a fost obligat sa se casatoreasca cu animalul. El sustinea ca a facut sex cu vaca pentru ca a flirtat cu el.

O femeie s-a casatorit cu un delfin. Sharon Tendler s-a casatorit in anul 2006 cu un delfin. Il stia de 15 ani, timp in care l-a vizitat constant, pana cand a decis ca a venit momentul sa faca pasul cel mare.

Un indian a luat in casatorie un caine pentru a scapa de blestem. Selva Kumar din India avea 18 ani cand a ucis doi caini, dupa care i-a agatat intr-un copac. De atunci, a avut parte numai de ghinion. A paralizat si si-a pierdut auzul. Dupa 15 ani, un astrolog i-a spus ca, pentru a scapa de blestem, trebuie sa se casatoreasca cu un caine. Barbatul a facut ceea ce i s-a spus si, in noiembrie 2007, el s-a casatorit cu o catelusa in varsta de 10 ani, pe nume Selvi.

Barbatul care s-a casatorit cu pisica lui. In 2010, un barbat din Germania s-a casatorit cu pisica sa, dupa ce veterinarul l-a anuntat ca animalul nu va mai trai mult din cauza problemelor de sanatate.

Alte casatorii intre oameni si animale

O fetita de 9 ani a fost casatorita cu un caine. Oamenii dintr-un sat din estul Indiei credeau ca un blestem a cazut pe capul unei copile in varsat de 9 ani. Pentru a o scapa de el, acestia au luat decizia de a o castaori de fetita cu un caine al strazii in iunie 2013. Dupa cativa ani, viata ei putea reveni la normal si chiar se putea casatori din nou.

Un barbat din Sudan a fost obligat sa ia in casatorie o capra. Evenimentul a avut loc in 2006, dupa ce proprietarul animalului l-a surpins pe barbat in timp ce intretinea relatii sexuale cu acea capra. De asemenea, „mirele” a fost nevoie sa plateasca si o zestre.

Australianul care s-a casatorit cu labrodorul sau. Australianul Joseph Guio s-a casatorit in 2010 cu labradorul lui. Tanarul avea 20 de ani cand a avut loc nunta. Este un om credincios, asa ca sutine ca mariajul nu are legatura cu sexul.

Un barbat s-a casatorit cu un caine pentru a avea noroc. Un batran in varsta de 75 de ani din Nepal s-a casatorit in 2004 cu un caine, pentru a avea noroc. Trei ani mai tarziu, el a murit.

CITESTE SI: O femeie din China a purtat o sarcina timp de 60 de ani. Cum a fost posibil?
Karl Lagerfield s-a casatorit cu pisica sa. Nunta designerului a avut loc in iunie 2013. Avea 77 de ani cand a avut loc evenimentul. Sustinea ca nu credea ca este posibil sa isi iubeasca atat de mult pisica pe care a numit-o Choupette.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top