Connect with us

Revistateo.ro

Cum preiau animalele trasaturile stapanilor

Stil de viata

Cum preiau animalele trasaturile stapanilor

Prezenta animalelor este vindecatoare. Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit despre cum preiau animalele trasaturile stapanilor si cum le pot atenua.

Ce se intampla daca tii animale in casa

„Ne cautam sufletele surori in animale, in special in caini. Din cele mai vechi timpuri, omul a facut casa buna cu animalul. Asta este. Daca nu este compatibil cainele pe aceeasi frecventa, nu se va supune.

Se folosesc animalele mai ales in cazul copiilor cu autism, cu sindromul Down. Animalele ii protejeaza pe copii. Nu se joaca agresiv. Animalele sunt bune ca terapie.

Persoanele care au cifra destinului 6 au nevoie ca de aer de un animalut. Animalele iti ofera dragoste neconditionata. Cand un animal simte ca trebuie sa pleci, fuge cu hamul in gura dupa tine. Animalele retin orele la care trebuie scoase afara. Catelusul, cand ma durea piciorul stang, venea langa mine ca sa preia energia negativa.

Cainii ii ordoneaza pe stapani, ii responsabilizeaza. Sunt acei prieteni care ofera ajutor neconditionat. Are acel simt in plus cand cineva e in suferinta.

Cainii pot presimti lucruri. De asemenea, sobolanii pot presimti daca va avea loc o calamitate, in special un naufragiu”, au declarat Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici la Antena 3.

CITESTE SI: VIDEO: Cainii chiar au suflet! Uite cum au grija de copii, mai bine decat oamenii!

„Persoanele care au grija mai mult de animalele lor si dau mai multi bani pentru animale decat pentru ei au o problema. Nu se pot adapta la lumea din jur, nu se pot integra. Cauta o lume aparte, cauta sa isi inabuse frustrarile, tristetea, nereusitele”, a mai spus Lidia Fecioru.

Sursa foto: pixabay.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top