Connect with us

Revistateo.ro

Videoclip emotionant cu oameni care salveaza animale

Inedit

Videoclip emotionant cu oameni care salveaza animale

Omenirea n-a avut niciodata o imagine mai proasta ca in zilele noastre. Daca ar veni extraterestrii pe Pamant, probabil s-ar cruci sa vada atata lipsa de umanitate. Lupta pentru imagine ne-a lasat, de fapt, fara imagine.

Cu toate acestea, analizand la rece, in cine ne-am putea bizui in momentele grele daca nu in oameni? Videoclipul de mai jos ne arata ca mai exista speranta, ca nu e totul pierdut, ca asa cum sunt, asa cum am evoluat sau involuat dupa unii, mai avem suflet.

In acest videoclip sunt prezentati mai multi cetateni din lumea intreaga care sa
lveaza animale: de la pisici blocate pe stanci, la delfini sau caini care erau sa moara. Va avertizam ca imaginile sunt atat de emotionante incat e posibil sa aveti nevoie de servetele. Haideti sa vedem, asadar, latura placuta a omenirii.

Videoclipul de mai sus a strans peste 3 milioane de vizualizari si sute de mii de comentarii. A fost impartasit pe Facebook de zeci de mii de persoane si este, astazi, adevaratul imn al umanitatii. Ce este si mai flatant pentru noi, ca romani, este ca aparem in acest clip. Romania figureaza pe lista tarilor carora le pasa de mediul inconjurator.

Videoclipiul a fost urcat pe Youtube de Ambasadorii Succesului (Embajadores del exito) si este unul din cele mai emotionante colaje video pe care l-a vazut cineva vreodata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top