Connect with us

Revistateo.ro

O saptamana a nervilor intinsi la maxim pentru toate zodiile. Citeste PREVIZIUNILE KARMICE pentru 11-17 ianuarie 2016!

Stiri

O saptamana a nervilor intinsi la maxim pentru toate zodiile. Citeste PREVIZIUNILE KARMICE pentru 11-17 ianuarie 2016!

Probleme mari cu karma pentru aproape toate semnele zodiacale in saptamana 11-17 ianuarie 2016. Mercur retrograd nu iarta!

NERVI INTINSI LA MAXIM

Va fi o saptamana in care energiile negative se vor dezlantui. Inceputul de an nu este tocmai placut, dar nu trebuie sa se ingrijoreze nimeni. Anumite conflicte sunt binevenite si trebuie tinut cont de ele. Certurile si disensiunile sunt constructive, insa depinde cum le priveste fiecare semn zodiacal in parte.

Berbecii, de pilda, vor fi epuizati dupa o saptamana extrem de incarcata. Cat despre Gemeni, Mercur retrograd ii face ceva mai irascibili decat de obicei si se comporta contrar caracteristicilor zodiei sale.

Cu alte cuvinte, acest nativ maleabil devine inflexibil si nu renunta la ideile sale fixe ca piatra pentru nimic in lume.

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 11-17 ianuarie 2016. Taurul va avea LUNA in casa SUBCONSTIENTULUI

CITESTE SI: Zodia care va primi imbratisarea astrelor saptamana viitoare

Cat despre Taur, acest semn zodiacal va fi si el destul de tulburat din cauza Lunii, care se va perinda prin Casa Subconstientului. Se va enerva mai repede decat de obicei si va reusi sa ii indispuna si pe ceilalti.

Fecioarele simt nevoia de detasare totala de mediul care le face sa se simta prost, iar depresia le pandeste inca din primele zile ale saptamanii.

Semnul zodiacal care va respira ceva mai usurat va fi Racul, care scapa si de problemele de sanatate care l-au chinuit putin in ultima vreme. Leii, in schimb, se vad nevoiti sa isi curete stilul de viata, incepand chiar cu alimentatia nesanatoasa.

13 ianuarie este o zi foarte importanta pentru Scorpioni. Vor reusi sa isi rezolve problemele sentimentale cu ajutorul unei persoane ce le deschid ochii in privinta multor dileme in amor. Balantele vor fi la putere pentru ca vor capata chef de munca din belsug.

Sagetatorii continua sa se simta neintelesi de partener, iar asta le creeaza o stare de disconfort. Isi aglomereaza gandurile cu tot felul de idei neproductive.

Capricornii vor fi vedetele saptamanii urmatoare din punct de vedere karmic. Acestia vor reusi sa isi faca in sfarsit un plan viabil pentru 2016.

Varsatorii si Pestii vor avea o saptamana foarte interesanta. Pestii simt nevoia sa fuga de cercurile vicioase, insa ajung sa le inteleaga si sa se inteleaga foarte bine cu oamenii pe care nu i-au apreciat foarte mult. Varsatorii, pe de alta parte vor fi la cutite cu absolut toata lumea, spiritul lor rebel facand ravagii in jur.

Sursa foto: trinitypics.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top