Connect with us

Revistateo.ro

O nouă tehnică de machiaj face furori printre femei. Uite ce trebuie să faci!

Stiri

O nouă tehnică de machiaj face furori printre femei. Uite ce trebuie să faci!

Această nouă tehnică de machiaj schimbă complet regulile jocului! O vei încerca şi tu?

Dacă foloseşti deja produse pentru conturul şi iluminarea feţei înseamnă că ai multe noţiuni despre machiaj. Pentru femeile pasionae, care fac mai mult decât să aplice un rimel în fugă, această nouă tehnică de machiaj este ceva incredibil. Trucul este extrem de simplu, însă are un efect uimitor.

CITEŞTE ŞI:CUM ÎNDEPĂRTEZI PETELE DE MACHIJ DE PE HAINE

Tehnica constă în aplicarea unei pudre tranlucide pe tenul curat, pentru a fixa complet fondul de ten şi anticearcănul şi a oferi un finisaj de invidiat. Acesta se lasă să acţioneze aproximativ 10 minute. Specialiştii spun că temperatura tenului acţionează asupra pudrei şi astfel se crează baza de machiaj ideală. Unul dintre cei mai faimoşi make-up artişti, Mario Dedivanovic, foloseşte această tehnică de fiecare dată când o machiază pe Kim Kardashian, iar rezultatele sunt grozave.

Procesul este foarte simplu. Hidratează intens zona ochilor cu o cremă potrivită şi aplică un concealer dens dacă este necesar. Tamponează uşor zona cu un burete pentru machiaj, pentru ca pielea să absoarbă bine produsele. Astfel eviţi acumularea de concealer în liniile fine de sub ochi. Mai aplică apoi încă un strat subţire de anticearcăn şi pudra translucidă pe toată faţa. Las-o 10 minute să pătrundă în straturile pielii şi îndepărteaz-o uşor cu ajutorul unei pensule mari pentru blush.

Machiază-te apoi în mod normal, aplicând fondul de ten favorit, blush-ul, mascara şi eyeliner. Vei observa că toate produsele se vor fixa mult mai bine pe piele, nu vor mai exista mici cute şi tenul tău va fi mat şi complet finisat. Aspectul tău va fi diferit!

Sursa foto: youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top