Connect with us

Revistateo.ro

O fetiță de 11 ani a născut un bebeluș conceput cu propriul ei frate de 14 ani. A ajuns la spital după ce s-a plâns de dureri de stomac

Online

O fetiță de 11 ani a născut un bebeluș conceput cu propriul ei frate de 14 ani. A ajuns la spital după ce s-a plâns de dureri de stomac

Autoritățile din Spania anchetează cazul tulburător al unei fetițe de 11 ani care a născut un bebeluș conceput cu propriul frate în vârstă de 14 ani. Copila a ajuns la spital după ce s-a plâns de dureri de stomac.

Fetița nu a știut ce i se întâmplă atunci când a intrat în durerile facerii. Ea s-a plâns de dureri de stomac și a fost dusă, vineri, la spitalul Virgen de Arrixaca din orașul Murcia, sud-estul Spaniei.

Atât părinții celor doi minori, cât și fata, au declarat că nu știau nimic despre sarcină, crezând că ea suferă de probleme intestinale. Copila era însă gravidă și a născut însă un băiețel perfect sănătos.

Poliția acum vrea să stabilească circumstanțele în care s-a întâmplat incestul și vor apela la teste ADN pentru a stabili cu certitudine cine este tatăl nou-născutului. De asemenea, autoritățile trebuie să stabilească dacă relațiile sexuale dintre cei doi frați minori au fost concensuale.

Băiatul, care atunci când sora sa a rămas gravidă avea 13 ani, nu va suporta rigorile legii deoarece este minor, potrivit unor susrse apropiate anchetei, scrie Libertatea.ro.

Citește aici:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top