Connect with us

Revistateo.ro

Keri Young din Oklahoma va da nastere fetitei ei pentru a salva mai multe vieti. Copila pe care urmeaza sa o nasca nu va supravietui. Afla povestea.

Inedit

O femeie va da nastere copilului ei pentru a salva alte vieti

Keri Young din Oklahoma a primit o veste teribila in timpul sarcinii. Copila ei nu va supravietui. Se va naste fara o portiune a creierului si a craniului. Va putea sa petreaca numai cateva zile cu fetita ei inainte ca micuta sa inceteze din viata. Viitoarea mama a luat decizia de a dona organele micutei si astfel va salva mai multe vieti.

Keri Young isi va naste fetita pentru a salva astfel mai multe vieti

Keri Young a aflat ca fetita ei nu va suprevietui. Cand era insarcinata in 20 de saptamani a primit vestea. A decis sa duca sarcina pana la capat si sa o nasca pe Eva, pentru ca mai apoi sa ii doneze organele. Sotul ei, Royce, nu a fost mirat de decizia sotiei. „Am descoperit nu numai ca sunt casatorit cu cea mai buna prietena, dar si cu un om remarcabil, special”, a spus el.

Li s-a spus ca inima micutei nu este eligibila pentru transplant, si au fost dezamagiti. Insa, valvele inimii pot fi donate, la fel si rinichii, ficatul si poate si pancreasul micutei care urmeaza sa se nasca pe 7 mai 2017. De asemenea, ii pot dona plamanii pentru cercetari. Viitoarea mama a scris pe contul ei de pe o retea de socializare ca se va intalni cu cei ce vor primi organele fetitei, daca ei isi doresc lucrul acesta.

Cei doi viitori parinti mai au un copil, Harrison. El a aflat ca sora lui va salva mai multe vieti in mai putin de 24 de ore. „Este o alta familie undeva, care sufera si spera sa se intample un miracol pentru copilul lor. Stiind ca inainte trebuie sa moara copilul altcuiva. Eva poate fi acel miracol.”, a spus Royce. „Vom merge la spital pentru o nastere, dar ne vom intoarce acasa fara copil”, a mai spus barbatul. Decizia parintilor de a dona organele copilului lor care nu va putea trai a impresionat multe persoane.

Surse foto: nypost.com

Articole pe aceeasi tema:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top