Connect with us

Revistateo.ro

Monden

O femeie susține că e soția lui Salman Khan

Despre statutul social al lui Salman Khan se știu destul de multe lucruri, însă la capitolul relație lucrurile sunt încă incerte.

O femeie susține că e soția lui Salman Khan. Care e adevărul, de fapt

Ba e cuplat cu Iulia Vântur, ba nu are pe nimeni, ba apare câte o femeie care spune că este iubita sau, în acest caz, soția actorului indian.

Două dintre cele mai cunoscute femei din viața lui Khan sunt Iulia Vântur și Katrina Kaif. Presa l-a cuplat în ultimii ani cu cele două vedete, una dintre ele româncă.

Recent, o femeie i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Aceasta a spus în fața tuturor, în gura mare, că este nevasta actorului bollywoodian.

CITEȘTE ȘI: Iulia Vântur ia în serios ideea de a rămâne în India: „Salman Khan a fost mereu lângă mine”

Fotomodelul Ginevra Gallone-Latte a murit la doar 18 ani într-un accident

O femeie s-a furișat la apartamentul de lux unde trăiește actorul, loc în care a fost văzut de nenumărate ori alături de Iulia Vântur. Aceasta a forțat ușa și a bătut puternic în ea. A strigat ca din gură de șarpe că vrea să stea de vorbă cu soțul ei, Salman.

Agenții de pază au fost înștiințați imediat de scandalul făcut de femeie și au intervenit în forță. Tânăra a amenințat că se va sinucide dacă nu este ascultată și a spus că vrea ca actorul să recunoască public căsătoria lor.

Nu se știe dacă e vreo fană înfocată sau chiar e nevasta secretă a lui Khan, dar cert este că femeia nu a putut dovedi asta.

Femeia a fost scoasă cu greu din incinta locuinței lui Khan, aceasta rămânând agățată de terasa apartamentului, astfel încât era nevoie de intervenția pompierilor.

„Pompierii au reușit să o dezarmeze și apoi au lăsat-o să plece. Ea continua să țipe „Salman Khan este soțul meu”. Era foarte agresivă”, scrie presa indiană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top