Connect with us

Revistateo.ro

Iulia Vântur, după ce s-a spus că s-a despărțit de Salman Khan: „Săracul, nu se simte prea bine...”

Staruri

Iulia Vântur, după ce s-a spus că s-a despărțit de Salman Khan: „Săracul, nu se simte prea bine…”

Iulia Vântur a revenit în România și a vorbit despre cariera sa, precum și despre subiectul care îi interesează pe toți fanii săi, relația cu actorul Salman Khan.

De câțiva ani, fosta prezentatoare TV s-a mutat în India, acolo unde și-a găsit vocația. A început să cânte și să joace în filme și este mai fericită ca niciodată. De asemenea, este înconjurată de vedetele cele mai cunoscute de la Bollywood și are o relație specială cu Salman Khan și cu familia acestuia.

Citelște și: Iulia Vântur, vacanță în Italia fără Salman Khan

Iulia Vântur a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, acolo unde a povestit despre vacanța pe care a petrecut-o cu părinții săi, în Italia. Vedeta are o relație specială cu aceștia și au petrecut câteva zile de vis în Italia, mai ales că acum se văd din ce în ce mai rar de când Iulia s-a mutat în India.

„Azi noapte am venit din Italia, am fost cu părinții acolo, în vacanță. Mi-am văzut și prietenele bune… În India, cânt. Avem viză de lucru. Am lansat patru cântece noi, urmează altele două. cele patru au fost pentru două filme. Am experimentat rap-ul pentru prima oară în viața mea”, a spus Iulia.

Ce relație are Iulia cu Salman Khan

Întrebată despre iubitul ei, celebrul Salman Khan, Iulia Vântur nu a pomenit de nicio despărțire, ba dimpotrivă.

„Mă relaxez la o fermă, la o casă de vacanță pe care… o avem undeva într-un loc foarte frumos. E și un munte pe care m-am cățărat de câteva ori… A devenit prietenul națiunii (n.r. despre starul bollywoodian Salman Khan, iubitul ei). Nu se poate să nu discutăm despre. Săracul nu se simte foarte bine dacă nu vorbim despre el.

Citește și: Iulia Vântur ia în serios ideea de a rămâne în India: „Salman Khan a fost mereu lângă mine”

E fericit, e bine, a lansat un film și se află în America. Eu am avut un alt spectacol (n.r. a răspuns Iulia Vântur când a fost întrebată de ce nu a mers cu el)…

Niciodată nu m-am gândit că o să ajung la un moment să cânt. Am fost prezentator, nu te mai gândești la altă variantă. A fost o piesă de teatru regizată de Horațiu Mălăele, un musical. A fost foarte frumoasă experiența, mi-a încărcat sufletul foarte tare…”, a mai spus fosta prezentatoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top