Connect with us

Revistateo.ro

O femeie a surprins o fantoma in timpul unui incendiu

Stiri

O femeie a surprins o fantoma in timpul unui incendiu

Jeanette Caldwell Empey, o tanara din statul american Idaho, sustine ca a surprins o fantoma in timpul unui incendiu. In timp ce toata lumea era disperata de flacarile care se extindeau, femeia a observat un lucru bizar printre norii de fum si jalea care a cuprins locul.

S-a apropiat cat i-a fost permis de naluca pe care a zarit-o si nu i-a venit sa creada ce vede. A scos repede din buzunar telefonul mobil si a fotografiat ceea ce pare a fi o fantoma. „Gardianul pompierilor…”, a denumit Jeanette fantoma care isi facea de cap prin zona.

Incendiul care a cuprins localitatea Henry Creek din Idaho a devenit popular nu pentru distrugerea vegetatiei si a caselor din jur, ci pentru aratarea surprinsa de Caldwell, imaginea ei devenind virala pe Facebook si Twitter.

O femeie a surprins o fantoma in timpul unui incendiu-1

Imaginea prezinta o silueta care pare sa iasa din flacarile ce au cuprins locul, insa multi utilizatori Facebook sustin ca s-ar putea sa fie sufletele celor morti in incendiu care s-au desprins din corpurile lor.

O femeie a surprins o fantoma in timpul unui incendiu-2

Fantomele, produs al imaginatiei omului

Cercetatorul stiintific Joe Mickell nu crede in existenta fantomelor, desi isi dorea sa gaseasca argumente palpabile, logice, in favoarea acestui fenomen pe care l-a studiat ani de zile. Omul de stiinta sustine ca fantomele sunt doar niste iluzii ale creierului produse de anumite stari psihotice de scurta durata, de lipsa somnului sau chiar de o epilepsie a lobului temporala, acea parte a mintii asociata cu memoria vizuala.

Cu toate ca cercetatorii nu sustin aceste teorii fanteziste, fantomele sunt prezente in credinta populara. De-a lungul timpului s-au observat o serie de aparitii ciudate ale unor fiinte venite din alta lume. Unele din fotografiile care s-au viralizat pe Internet s-au dovedit a fi trucate, altele nu au o explicatie nici pana azi.

Sursa foto: upsocl.com, Facebook Jeanette Caldwell Empey

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top