Connect with us

Revistateo.ro

Cu ce se ocupă, de fapt, Monica Gabor în America

Star

Cu ce se ocupă, de fapt, Monica Gabor în America

Monica Gabor locuiește de câțiva ani în America. Românca are o relație de mai mult timp cu Mr. Pink. Dar cu ce se ocupă în America? Ei bine, nu stă degeaba. A declarat pentru okmagazine cu ce se ocupă. De asemenea, și sora ei, Ramona, s-a mutat în America alături de ea. Are planuri mari sora Monicăi.

Monica Gabor este profesoară de limba engleză

Monica Gabor este fericită în America. Iar acum, fericirea ei este mai mare deoarece și sora ei s-a mutat acolo. Mai mult decât atât, Ramona intenționează să își deschidă propria afacere.

Monica Gabor este profesoară de limba engleză pentru imigranții din Los Angeles. „Sunt studenţi din 32 de ţări diferite şi, atunci când profesoara mea de engleză nu are cum să ajungă la şcoală, eu sunt cea care o suplineşte. Sunt singura în care are încredere şi sunt foarte mândră de acest lucru, pentru că mă gândeam că vin dintr-un oraş mic, Bacău, şi am ajuns să predau engleza în Beverly Hills şi asta îmi dă şi mai multă încredere în mine”, a declarat Monica Gabor pentru sursa menșionată anterior.

De asemenea, a declarat că își dorește ca fiica ei, Irina, să se mute în America alături de ea.

CITEȘTE ȘI: Monica Gabor anunță: Sunt foarte fericită! Irinel Columbeanu a decis să…

CITEȘTE ȘI: Monica Gabor, declarație surprinzătoare despre Irinel Columbeanu: „Am ales cel mai bun tată”

Acum, și Ramona, sora Monicăi, locuiește în America. A decis să facă o schimbare în viața sa. A ales să plece din Dubai și să se mute acolo unde locuiește și sora sa. Și-a închiriat acolo un apartament, are mașină. De asemenea, are prieteni noi.

„Am revenit în vară anul trecut la Los Angeles la petrecerea I go live și pentru prima oară am simțit că poate acesta este un loc în care aș vrea să locuiesc. În decurs de opt ani am venit cam de trei ori pe an în America, dar parcă niciodată nu îmi găseam locul aici și acum am zis că poate că e cazul să fac o schimbare. În Dubai făcusem cam tot ce consideram eu că era de făcut, simțeam că sunt mult prea mult în zona mea de confort, parcă nimic nu mă mai motiva.”, a declarat sora Monicăi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top