Connect with us

Revistateo.ro

O femeie a nascut gemeni care aveau tati diferiti. Cum a fost posibil? Ce reactie au avut tatii celor doi copii, avand in vedere situatia?

Inedit

O femeie a nascut gemeni care aveau tati diferiti. Cum a fost posibil?

In lume sunt cunoscute numai trei cazuri in care fratii gemeni au tati diferiti, iar acesta este unul dintre ele. O femeie din Marea Britanie a dat nastere unor copii gemeni care, in realitate, sunt frati vitregi. In anul 2005 au venit pe lume Marcus si Lucas. S-au nascut la 48 de minute distanta unul fata de celalalt, insa diferenta cea mai mare dintre ei nu este aceasta. Cei doi copii au tati diferiti.

Frati gemeni cu tati diferiti

Charlotte Hilbrandt este numele mamei celor doi copii. Femeia a intretinut relatii sexuale cu fostul ei sot, Michael, dar si cu iubitul ei, Tommy. Ambele acte sexuale au avut loc la mai putin de 48 de ore distanta unul fata de celalalt. Deci, din punct de vedere gentic, copiii sunt frati vitregi. Femeia in varsta de 38 de ani sustinea ca se simte de parca ar fi castigat la loterie.

Cei doi frati, Marcus si Lucas, sunt foarte diferiti. Primul este fiul fostului ei sot si ii seamana din punct de vedere fizic. Este scund, voinic, roscat si plin de energie. Lucas, baiatul iubitului ei, este mai inalt, blond, bland si calm. Surprinzator este faptul ca cei doi barbati sunt foarte incantati de intreaga situatie si considera ca fac parte dintr-o familie mare, frumoasa si fericita.

CITESTE SI: Cazul Sarah Thistlethwait. Situatia care se produce o data la 10.000 de ani
Sa concepi gemeni nu este imposibil, insa daca ei au tati diferiti, atunci vorbim despre cazuri extrem de rare. In timp ce Michael spera ca cei doi baieti sa fie ai lui, pentru a continua relatia cu Charlotte, Tomi isi dorea ca el sa fie tatal celor doi, pentru a putea intemeia o familie cu mama micutilor. Femeia mai avea doi copii gemeni, nascuti in timp ce era casatorita cu Michael. Haosul a luat sfarsit cand medicul a confirmat ca gemenii au tati diferiti. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, asa cum spuneam mai sus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top