Connect with us

Revistateo.ro

O femeie din Vaslui, în vârstă de 49 de ani, a murit după ce a ținut o cură de slăbire periculoasă.

Stiri

O femeie din Vaslui a murit după ce a ținut o cură de slăbire periculoasă. Ce a făcut femeia crezând că va arăta mai bine

Caz incredibil în Vaslui. O femeie în vârstă de 49 de ani a murit după ce a ținut o cură de slăbire periculoasă.

Dieta care a ucis-o pe femeie

Femeia a ajuns în stare critică la spital, cu intestinele perforate din cauza bicarbonatului amestecat cu apă minerală carbogazoasă. Medicii vasluieni au operat-o urgent. După 17 zile de la intervenția chirurgicală, inima femeii a cedat.

Medicul spune că totul decurgea normal după operație, însă femeia a suferit un infarct.

“Dupã ce am operat-o, a sustinut cã totul a pornit de la o curã de slãbire cu bicarbonat pe care o tinea. Nu stiu exact ce s-a întâmplat de inima pacientei a cedat, dar totul pãrea sã meargã spre bine. Este posibil ca un stres sã-i fi provocat infarctul, o trãire intensã a perioadei în care a venit la spital în stare gravã. Dupã interventia chirurgicalã, am discutat si cu familia. Voiau sã o mute la Iasi.

Am fost de acord si chiar am luat legãtura cu medicii ieseni pentru transfer, dar nu a mai fost nevoie pentru cã si la Vaslui i-a fost acordatã o atentie deosebitã din partea tuturor cadrelor medicale. Era un caz deosebit. Se simtea din ce în ce mai bine si se pregãtea pentru externare. Vecinii de salon chiar au stat de vorbã cu ea cu câteva secunde înainte ca inima sã înceteze sã mai batã. Totul s-a petrecut extrem de repede si toate manevrele de resuscitare au rãmas fãrã rãspuns.”, povesteste medicul curant, potrivit vremeanoua.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top