Connect with us

Revistateo.ro

O femeie a facut cancer de piele dupa 3 sedinte saptamanale la solar. Cate minute statea

Stiri

O femeie a facut cancer de piele dupa 3 sedinte saptamanale la solar. Cate minute statea

O femeie din Statele Unite ale Americii a dezvoltat cancer de piele din cauza expunerii excesive la razele ultraviolete din solar. Maladia a avansat atat de mult incat cancerul i-a ‘mancat’ o parte din nas.

Jade Thrasher este o tanara de 26 de ani din SUA si, ca orice fata, facea tot posibilul sa arate cum isi doreste. Marea ei frustrare dintotdeauna a fost ca nu reusea sa se bronzeze. Isi detesta pielea alba si, dorind sa aiba pielea mai inchisa la culoare, a mers la bronzat de la 15 ani. In ultimii 11 ani, Jade mergea in fiecare saptamana la solar, iar in ultimii 2-3 ani, sedintele cu ultraviolete au crescut de la o vizita la 3 pe saptamana, fiecare de cate 20 de minute.

In 2014, Jade a observat ca pielea ei capata o textura aspra, insa niciodata nu si-a imaginat ca acela avea sa fie inceputul calvarului ei. Pe masura ce trecea timpul, pielea se cicatriza, iar cel mai evident semn ca a facut cancer de piele era rana formata pe nas, care, in timp, s-a transformat intr-o gaura.

Riscul să faci cancer de piele creşte dacă bei această băutură foarte populară

Aceste zone ale corpului sunt cele mai predispuse la cancer de piele

Medicii au fost nevoiti sa taie o bucata din nasul ei, de dimensiunea unei monede de 5 penny. Daca medicii nu interveneau chirurgical la nivelul nasului, tumora care se formase in acea zona se putea extinde in tot corpul.

Dupa ce a vazut care sunt riscurile frumusetii, Jade a facut publice cateva fotografii cu efectele devastatoare ale solarului. Femeia a vrut sa le avertizeze pe toate fetele sa nu exagereze cu sedintele deoarece pot dezvolta cancer de piele. Aceasta afectiune se instaleaza treptat si sigur, sedinta dupa sedinta, scrie dailymail.co.uk.

Prietenii fetei sustin ca Jade a avut obsesia bronzului din cauza gurii lumii. „Esti neatractiv daca nu ai pielea bronzata, mai ales daca locuiesti in Nashville”, a declarat mama tinerei pentru cotidianul britanic. Dupa ce i-au luat o bucata din nas, medicii i-au inlocuit gaura cu o bucata de carne din corpul ei de aproximativ 5 inci. Femeia se recupereaza destul de bine, in urma socului pe care l-a trait.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top