Connect with us

Revistateo.ro

Numărul de telefon al lui IGGY AZALEA a fost făcut public

Stiri

Numărul de telefon al lui IGGY AZALEA a fost făcut public

Iggy Azalea susține că i-a fost încălcată viața privată de compania de pizza Papa Johns, de la care vedeta comanda uneori mâncare. Aceasta caută răzbunare pentru divulgarea numărului ei de telefon online, odată ce a ajuns la familia șoferului care transporta pizza.

„Papa Johns a fost pizza mea preferată”, scria aseară Iggy Azalea pe Twitter, explicând mai apoi că cei care transportau pizza la domiciliu „îți dau numărul personal de telefon membrilor familiilor lor”. Artista a cerut șefului de la Pizza Johns o fotografie cu toți angajații care transportă pizza la domiciliu, pentru a-l identifica pe presupusul vinovat.

CITEȘTE ȘI: PERFORMANCE-URI LIVE LA GRAMMY AWARDS 2015. VEZI AICI VIDEOCLIPURILE CU MADONNA, KANYE WEST, ED SHEERAN, RIHANNA ȘI MULȚI ALȚII

Compania a negat să îi facă lui Iggy această favoare, iar artista nu a avut altă cale decât să denigreze firma pe Internet. Iggy Azalea a posat inclusiv o captură de ecran cu mesajul primit de la fratele șoferului ce transporta pizza, pentru a dovedi că are motive să fie supărată. Site-ul tmz-es.com a luat legătura cu firma Papa Johns pentru a avea o poziție cu referire la acest subiect, însă nimeni nu a răspuns.

În lipsa comentariilor din partea firmei acuzate, rămânem doar cu nemulțumirea cântăreței, care în ultima vreme ne-a obișnuit cu certurile ei publice (atât doar că a trecut de la atacurile la alți rapperi, la companii de pizza). Iggy Azalea a fost nominalizată aseară la Grammy 2015 la două categorii (cea mai bună colaborare pop duo sau grup muzical și artistul debutant al anului). Vedeta a venit îmbrăcată pe covorul roșu într-o superbă rochie albastră. VEZI FOTOGRAFIILE AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top