Connect with us

Revistateo.ro

femeie

Stiri

NU POATE MANACA NIMIC SOLID. Uite in ce hal arata aceasta femeie

O femeie a ajuns sa se infometeze pana in stadiul in care viata i-a fost pusa in pericol din cauza unei afectiuni extrem de rare.

Fostul manechin Lisa Brown in varsta de 32 de ani consuma doar lichide si nu face asta dintr-un moft ori pentru ca vrea sa slabeasca, ci din cauza unei boli ciudate.

In mai putin de doi ani, Lisa a ajuns sa piarda mai mult de 64 de kilograme iar acum fostul fotomodel a ajuns doar o umbra chinuita de durerea constanta a infometarii. Femeia vomita in fiecare zi, are ameteli grave si o senzatie constanta de greata.

Mai mult decat atat, aceasta femeie se confrunta in fiecare zi cu strainii care o privesc urat crezand ca se infometeaza intentionat, chiar daca este victima unei afectiuni extrem de rare.

CITESTE SI: BOALA SECOLULUI! Un om este afectat la fiecare 3 secunde!

CITESTE SI: Dormi mai puțin de 8 ore pe noapte? Această boală te pândește!

Britanica a ajuns sa cantareasca sub 40 de kilograme si este una dintre cei 400 de oameni din lume ce sufera de o afectiune grava cu o rata de mortalitate de 1/3. Boala se numeste sindromul arterei mezenterice superioare si face ca duodenul ei (portiune din intestinul subtire) sa fie compresat, facand imposibil ca mancarea sa fie retinuta in organism.


Procesul de diagnosticare in sine a fost unul anevoios, iar Lisa a primit vestea dupa ce a fost consultata de trei spitale diferite.

„Eram foarte sociabila, sanatoasa si plina de energie, iar acum simt durerea in permanenta si depind de altii. In plus, in majoritatea timpului stau acasa pentru ca nu ma pot deplasa. La inceput nu am observat sa am slabit, dar am inceput sa vad cum nu mai pot manca asa cum o faceam inainte”, a marturisit Lisa pentru dailymail.com.

„Cand am inceput sa ma cantaresc mai des si am vazut ca scad tot mai mult in greutate aproape ca am lesinat de teama. Acela a fost momentul cand am stiut ca trebuie sa gasesc neaparat o solutie. Imi era frica pentru viata mea!”, a mai spus Lisa.

Sotul ei, Patrick Brown, a declarat ca „boala a schimbat totul intre noi, toate lucrurile pe care le faceam. Sunt inspaimantat ca boala ar putea sa degenereze. Repar lucruri, cu asta imi castig existenta, insa ma simt atat de neajutorat acum…ce pot sa mai fac?”.

Lisa este in prezent conectata timp de 16 ore pe zi la un tub de hranit, iar cei care nu o cunosc ii reamintesc in fiecare zi de boala pe care o are. „Mereu raman socata de modul in care oamenii ma privesc sau imi vorbesc. Intr-o zi eram intr-un magazin alimentar iar persoana din spatele meu m-a intrebat ce greutate am si ca nu pot sa ma infometez in halul asta pentru ca nu imi sta bine. In plus, tinerii striga mai mereu dupa mine si-mi spun sa mananc un hamburger”, a mai spus Lisa.

CITESTE SI: Ciuperca nemuririi trateaza boli de acum 2000 de ani

CITESTE SI: Ce spune culoarea părului despre bolile la care ești predispus

Sursa foto dailymail.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top